ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Closed beta

szeryf

20183

Od: 2010-05-15

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2017-04-21 13:53:58

tego nie wiem, bo dopiero dzisiaj dostałem klucz i się zastanawiam co mój HD 7770 pokaże :)

O]]]satan

11127

Od: 2004-09-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2017-04-21 21:46:05

Jest słabo. Mamy strafe jumping ale gra jest bardzo toporna, skakanie nie sprawia żadnej przyjemności. Balans broni beznadziejny. Karabin maszynowy jest zdecydowanie za mocny, lg za słabe, rg za słaby, sg może być, nail gun nie wiem, nie czuję. Rakieta to jakaś porażka. Wolna, zlagowana, bezużyteczna. Bardzo odczuwalny jest brak granatów. Jedna paczka zawiera w sobie ammo do każdej broni. Balansu między czempionami nie ma. Strzelanie samo w sobie dość dziwne. Mysz działa płynnie jak pad z konsoli. Najniższy fov jaki można ustawić to 110... Widzę że kogoś trafiam, ale nie trafiam... A ping znośny, około 30 ms... Osobiście jestem zawiedziony. Byłem bardzo otwarty ale liczyłem na coś innego. Szkoda że Panowie nie poszli taką samą drogą jak Valve z CS:GO i nie przerzucili starego Q3 na nowy silnik.

I AM THE GRAVES OF THE 80's

I AM THE RISEN DEAD

DESTROY THEIR MODERN METAL

AND BANG YOUR FUCKING HEAD

UH!

synth

Gravatar

Od: 2013-10-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-04 19:25:26

Jakby ktoś jeszcze nie miał:
DAH8-C34D-A4KP-3Y8D-K77B
CAU8-B26D-C7NG-2C6P-N89C
BCA7-B63Q-K6UQ-7U7E-D78F

zi3larz

15287

Od: 2007-01-01

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2017-05-04 21:06:11

XQK4-F62X-U4MB-6G4A-Y99H
DPQ4-D72E-U3HG-3B9Q-N27B
HGG4-U47R-G2FB-3F8F-D63X

pozdrawiam

Dynia

Gravatar

Od: 2014-12-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-05 11:06:17

Witam. Mam takie pytanie czy Wam też tak długo ładuje się gra? czy to włączenie gry, czy dołączenie do meczu, czy później wyjście z niego trwa masakrycznie długo, więcej się napatrzę na loading niż na samą grę...

zi3larz

15287

Od: 2007-01-01

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2017-05-05 15:49:44

Tak, mam zainstalowany QC na SSD i ładuje się jak g*wno, kolega na HDD czeka prawie 5 minut... polecam jeśli możliwe alt + enter i czekać cierpliwie
> ZIEL
ty tez masz black screen
jak odpalasz QC?
bo jak tak to zamiast do skutku
jak odpalisz
to zminimalizuj
i poczekaj
az sie odpali zminimalizowane
mi tak dziala
XD>

donaldmatole

Gravatar

Od: 2013-01-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-05 18:17:03

Ściągnąłem tydzień temu ale nie zdążyłem zagrać. Za każdym razem pobiera mi te 8.8 gb, co przy moim necie trwa cały dzień. wCześniej pobrałem połowe , wyłączyłem kompa i dalej chce pobierać 8,8.

KeilSpooky

21527

Od: 2010-11-12

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2017-05-07 23:36:12

Jeszcze 2 wolne jak ktoś chce

QXB6-F43B-D9PH-7G9E-X36D

EBE4-F63A-G4CE-9X2R-F94M

Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem.

Kraxoo

Imag

Od: 2017-05-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-08 13:16:33

Witam
Na dzień dobry i ja zarzucę jednym kodem bo 2 już rozdane.
MGR4-Q47F-P8GU-7P4P-Y99A
Pozdrawiam

bryan

Dc5d45e4b66d49ab78d089514f9f4f2ef26dd959 full

Od: 2002-07-25

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2017-05-09 13:28:15

Już od następnej bety NDA przestaje obowiązywać, więc forum (mam nadzieję) ożyje :-)

odi profanum vulgus et arceo

RauL

7354

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2017-05-13 18:15:10

@bryan: wszyscy piszą/siedzą na discordzie, więc...

neris

Gravatar

Od: 2017-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-21 14:29:16

@O]]]satan: Nie jestem pewien, ale w CS:GO chyba nie mamy do czynienia z nowym silnikiem, bo on był już wykorzystany w poprzedniej części, czyli w Counter-Strike: Source.

liddqd

Gravatar

Od: 2017-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-21 20:16:19

Dawno mnie tu nie było (nowe konto ale i tak kto by mnie pamiętaj jak osatni post 2009 ) . Temat na szybkości obudziłem się za 120min przed 22 ,że są open beta testy ściągam ... instaluje ... wciskam GRAJ! Mrygnie ekran i to wszystko qch się nie odpala .. ,ktoś miał podobny problem?

Dodam ,że sprzęt nie pierwszej młodości :/

opos.brutal

15333

Od: 2007-01-09

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2017-05-21 22:27:22

w luncherze masz ikonkę sprawdź system. jak nie odhaczy karty graficznej na zielono to nie pograsz.

Xsi

5838

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2017-05-23 08:31:27

@liddqd: Jak twoje stare konto istnieje w bazie to nie widze problemu zeby je uruchomić ponownie jeśli chcesz. Podaj mi tylko nazwe tego starego konta na prv.

Co do sprzętu to zakladam ze to ty pisales na discordzie, watpie zeby gra na tym ruszyła.

Pistolero

Eight ball

Od: 2013-01-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2017-05-24 22:48:41

Te długie loadingi nie są powiązane z naszym sprzętem tylko raczej z serwerami Bethesdy, ogólnie to chodzi o to że wszystko dzieje się na serwerze a nie po stronie klienta.

Ja wciąż nie strudzony, przyszedłem zapodać kilka fragów nowych.

[lucas]

Swdb eastwood

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2017-06-13 17:24:13

Po nowym updacie nie mogę grać, ciągle wczytywanie... Czekałem 10 min i koniec... dość nic się nie dzieje.