ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Diablo 2 LOD

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-03-26 20:13:41

ma ktoś shadomastera pod 1.10 bo na necie cięzko zlaleźć prosze niech wrzuci tutaj

sheva

Od: 2004-02-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-03-27 10:30:10

szukalem wszedzie i nie znalazlem..wydaje mi sie, ze jeszcze nie wyszedl shadomaster do wersji 1.10.

.:: DEFRAG MAP ::.

• McGrady_Run_v2

• PDM01_Dyzi0

• Dyzi0_Tower

• Dyzi0_Training

• Run_Dyzi0

• DZ0&LaM4

• jawol_run1
jaki telewizor wybrać:
http://telewizor.eu

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-03-27 17:30:23

jest napewno

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2005-03-27 17:46:40

sa inne podobne programy to podobnie plugawych uczynkow jakie mozna uzyskac dzieki sm. np. haracter editor i jamella. z tego co wiem to wspolpracuja z save`ami zapisanymi w grze oznaczonej numerkiem 1.10. ale nie polecam bo to bleee. temat niedlogo zamkne. a dlaczego? bo jest blee i jego tytul nie jest tesh najlepszy.

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-03-28 12:20:27

a masz full wersje jameli pod 1.10 ma około 3mega

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2005-03-28 14:00:52

nie gram w d2 od 2 lat, nie mam... jak by wyszedl tak nowy akt, ehhh ale by bylo...

sheva

Od: 2004-02-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-03-28 16:18:16

kiedys jak gralem w diablo to uzywalem czasem jameli, ale chodzila pod kazda wersje (1.7 oraz 1.9) i wydaje mi sie, ze raczej ta co ja mam na plytce albo tez inne ktore mozna scignac z neta na pewno chodza pod wersje 1.10. chyba ze ktos sie zemna nie zgadza?
Sh1ver - moge dac ci jamele i sprawdzisz czy cie bedzie chodzic pod wersje 1.10, chcesz?

.:: DEFRAG MAP ::.

• McGrady_Run_v2

• PDM01_Dyzi0

• Dyzi0_Tower

• Dyzi0_Training

• Run_Dyzi0

• DZ0&LaM4

• jawol_run1
jaki telewizor wybrać:
http://telewizor.eu

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2005-03-28 17:52:16

> Sh1ver - moge dac ci jamele i sprawdzisz czy cie bedzie chodzic pod wersje 1.10, chcesz?

jak starsza v. to nie bedzie chodzic. 1.10 ma inne kodowanie save`ow!

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-03-29 08:11:08

możesz rzucić:D przyda się

sheva

Od: 2004-02-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-03-29 09:53:44

masz i sprawdz czy ci chodzi...

www.republika.pl/jawol_doom3/jamela.zipJamella Download

.:: DEFRAG MAP ::.

• McGrady_Run_v2

• PDM01_Dyzi0

• Dyzi0_Tower

• Dyzi0_Training

• Run_Dyzi0

• DZ0&LaM4

• jawol_run1
jaki telewizor wybrać:
http://telewizor.eu

gu4rd

Od: 2003-08-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-03-29 15:52:55

Hmm kiedys z ciekawosci zassalem SM ale chyba pod 1.09 wiec nie powiem czy chodzi pod 1.10. Stary wez sobie pograj na close bn a nie bedziesz czitowal to nie daje zadnej satysfakcji z gry a i w grze tracisz tez szacunek innych ludzi ( pod warunkiem ze grasz na open bn)

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-03-30 19:40:15

nie gram na battlu po to mi shadowmaster i jamella zeby se zrobic postac na 99 wrzucic do niej rzeczy i zobaczyc z jakich umiejętności najbardziej muci .

VipeR

Od: 2002-05-31

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-04 21:56:21

panowie panowie panowie! :D
Jamella i shadowmaster wymiekaja przy hero editorze, obsluguje on patha 1.10 (niezbedny do battle.neta i do grania na win xp). Zajmuje gdzies 5 MB i znalezc go mozna na:

http://www.tawerna.diablo2.prv.pl/
http://www.d2sector.net/

Keep practice, its only way to be better!

Dla Quake ]I[ czas zatrzymał się w miejscu!

pat

Od: 2003-10-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-18 20:20:10

shiver jak chcesz wiedziec co na kogo zalozyc i jak rozlozyc zeby wymianac potwory albo na duelkach to napisz tylko jaka postac :P

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-05-23 08:24:01

zrobiłem paladyna na błogosławiony młot a aury władaowane na max wigor, koncentracja i jescze jakaś nie pamiętam w każdym razie mam obrążenia od 10k do 10k tylko sie idzie a potwory same giną:D bez cheatów

szłem

Od: 2004-06-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-23 18:32:09

Sh1ver napisał:

>
> zrobiłem paladyna na błogosławiony młot a aury władaowane na max wigor, koncentracja i jescze jakaś nie pamiętam w każdym razie mam obrążenia od 10k do 10k tylko sie idzie a potwory same giną:D bez cheatów
>
nie wacale bez cheatow tylko " zrobilem paladyna na ..."
brzyszczu ty zawsze musisz czitowac :D

ت

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2005-05-23 20:50:51

psychic napisał:

>
> Cytat z posta - autor: [Sh1ver](?id=users&details=10514)
> >
> > zrobiłem paladyna na błogosławiony młot a aury władaowane na max wigor, koncentracja i jescze jakaś nie pamiętam w każdym razie mam obrążenia od 10k do 10k tylko sie idzie a potwory same giną:D bez cheatów
> >
> nie wacale bez cheatow tylko " zrobilem paladyna na ..."
>
>
> brzyszczu ty zawsze musisz czitowac :D
>
>
przepraszam za nabicie i odwalanie prywaty... ale ja znam tego Pana i to jest prawda! :D

Mav6r1ck

Od: 2005-01-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-24 11:56:45

Tak na marginesie, jeżeli ktoś potrzebuje jakieś itemki to niech da znać (gram na cBN-ladder), mi się już nie przydadzą ;).

[;

szłem

Od: 2004-06-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-24 16:27:37

Mav6r1ck napisał:

>
> Tak na marginesie, jeżeli ktoś potrzebuje jakieś itemki to niech da znać (gram na cBN-ladder), mi się już nie przydadzą ;).
>

co to za frajde wziac itemy zrzucone od kogos i siekac potworki bez zadnych tródności ? :P

ت

Mav6r1ck

Od: 2005-01-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-24 16:44:13

Cytat z posta - autor: [psychic](?id=users&details=10552)
>
> co to za frajde wziac itemy zrzucone od kogos i siekac potworki bez zadnych tródności ? :P
>
A kto powiedział, że bez żadnych tr*u*dności ;p ? Pozatym czasami trafiają się ludzie, którym to odpowiada, więc pytam przez ’kasacją’ :).

[;

szłem

Od: 2004-06-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-24 20:02:43

Mav6r1ck napisał:

>
> psychic napisał:
> >
> > co to za frajde wziac itemy zrzucone od kogos i siekac potworki bez zadnych tródności ? :P
> >
> A kto powiedział, że bez żadnych tr*u*dności ;p ? Pozatym czasami trafiają się ludzie, którym to odpowiada, więc pytam przez ’kasacją’ :).
>

o lol trud sie przez u zwykle pisze ? : OO hehe lol
a no sa tacy co na latwizne ida ... cheaterow do takich zaliczamy bo co to za frajda zrobic se postac 99 lvl i siekac wszystko bez tr*u*du : p

ت

pat

Od: 2003-10-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-24 20:10:15

etam frajda to zaczynac na hc ladder od resetu rankingu :P

czekam na resa teraz i bede gral znowu, moze tym razem sie uda dociagnac do 99 ;)

(1 reset mialem 95 i umarlem a drugi 90 chyba) życzcie mi szczęścia :P

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2005-06-29 20:26:42

ma ktoś cracka do diablo 2 LOD zeby chodził bez płyty w systemie xp

tylko  to nie jest plik dupa od razu mówie ani crack-nocd miałem je kiedyś ale zagubiły sie szukałem na stronkach ale nic nie moge zlalezc[](//htmlarea/images/smiles/7.gif) nazwa chyba zaczynała sie win2x czy cos takiego

szłem

Od: 2004-06-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-06-30 10:34:52

o i jeszcze jedno pytanie ...

czy do grania na bn w loda trzeba miec tez org d2 zwykle ?

ت

Mav6r1ck

Od: 2005-01-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-06-30 13:05:37

Cytat z posta - autor: [psychic](?id=users&details=10552)
>
> o i jeszcze jedno pytanie ...
>
> czy do grania na bn w loda trzeba miec tez org d2 zwykle ?
>
Do gry na bn niezbędne są tylko oryginalne klucze, płyty nie koniecznie.

[;