ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

kick za dll

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-22 21:24:08

Wiec gralem kiedys sobie i mialem 30fpsow :/ wkoncu zaczlem czegos szukac co by mi pomoglo polepszyc ten wynik do przynajmniej 40 50fpsow, lecz nigdzie taki program czy stuff nie widnial wiec pytalem o cfg itp :D ludzi z klanu. Wkoncu kiedys wchodze na orga i sciaglem biblioteki t-bird, ktore podnosza wydajnosc czegos tam dzieki czemu mam 65 okolo fpsow caly czas spada czasem do 35 okolo ale jak dla mnie to duzo miec 65 i nawet cel sie poprawil lepiej zaczolem grac a tu nagle kick :o oco chodzi :o spoko wchodze spowrotem gram gram a tu znow kick patrze na logi a tam pb kick for name cos tam na koncu HACK!!! wywalilem dlly i gralem cala noc na owym serwie i nic nie mozna tego zrobic zeby mnie nie kickowalo [55]

eXe|Korol

Od: 2003-04-08

Ranga: Rocket Rider

Dodano dnia: 2004-09-23 15:56:48

bo jak zastosujesz te komendy z artykulu Rozza, to bedziesz w niektorych miejscach widzial pzrez sciane, pewnie dla tego kopie, wystarczy zmienic wartosc odpowiadajacej za to komendy, kurde nie pamietam juz ktora to byla,
[img]exe.portico.com.pl/shot0003.jpg[/img]
[img]exe.portico.com.pl/s.jpg[/img]

dziwny jest ten świat

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 00:26:52

no wlasnie tez sie dziwilem dlaczego tak mam :D

zobacze lecz mysle ze i tak nicio bo juz dzisiaj wszystko zmienialem :/

zośka

Od: 2003-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 11:01:10

abstrah.ujac od natury problemu - kubus jakiego ty sprzetu urzywasz ze masz tak malo fpsow?
a co do problemu to powiedz mi gdzie usytuwowane sa te \"podejzane\" dll\'ki - w katalogu quaka czy w bibliotekach systemu?

  • Proszę pani ta stówa jest fałszywa.

  • Boże! Wygląda na to, że zostałam zgwałcona.

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 12:44:31

korol nic nie daly te komendy dalej kickuje w katalogu baseq3 :P te dlly musza byc

zośka

Od: 2003-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 13:12:16

skoro sa w baseq3 to nie przejdzie takie cos na serwach swb - niestety musisz zrezygnowac z tych bibliotek albo grac na innych serwerach.
btw jakie urzadzenia usprawniaja te biblioteki - pytam bo nie wiem czemu ale kojaza mi sie z dllami do amd\'kow t-birdow?

  • Proszę pani ta stówa jest fałszywa.

  • Boże! Wygląda na to, że zostałam zgwałcona.

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 13:59:34

:o

wiecie co jest w tym ciekawego :D wywalilem dlly a dalej mi je czyta w consoli :D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D
edit.

chcialem przypomniec ze mnie nie kopie na poczatku tylko po pewnym czasie ? to pb sprawdza caly czas ? nba poczatku sprawdza czy nie mam jakis komend dodatrkowych a pozniej dlly i inne rzeczy tak ?
jak bede musial z tego zrezygnowac nie wiec czy wroce na 20-30 fpsow :/

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-24 23:00:42

chcialem jeszcze zapytac co sprawdza pb jak gram ? bo moze to wina calkiem czego innego moze dlly moge miec ale musze dobrze ustawic

wiec pytanie brzmi:

co sprawdza jeszcze w trakcie gry pb

amir

Od: 2003-07-01

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-27 16:17:09

> chcialem jeszcze zapytac co sprawdza pb jak gram ? bo moze to wina calkiem czego innego moze dlly moge miec ale musze dobrze ustawic
>
> wiec pytanie brzmi:
>
> co sprawdza jeszcze w trakcie gry pb

po polaczeniu do serwera wyskakuja zielone napisy i tam wlasnie jest napisane co sprawdza i czy jest (OK)...

kubus

Gravatar

Od: 2004-07-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-30 22:24:26

:D:D:D:D:D

to to wiem to dlaczego pozniej mnie kopie ?

przeinstalowalem winda to sie zmienilo teraz dziala ale bez dll jak je wciepne to znow :D