ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Logowanie ql

myst

Gravatar

Od: 2008-06-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-16 13:29:46

Dostałem wczoraj zaproszenie z ql. Zarejestrowałem się. Przyszedł kod aktywacyjny, wpisałem aktywowałem.
Próbuje się zalogować i pojawia się "Invalid account or password", nawet jeśli hasło jest złe to nie mogę go nawet przypomnieć ponieważ wyskakuje "Invalid account or password".
wtf?

Bongo

15768

Od: 2007-04-11

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2008-09-16 14:19:51

Ja już nie pamiętam dokładnie jak wyglądało zakładanie konta - ale zobacz w mailu, czy nie dostałeś wiadomości z nowym kodem (bo raczej 2 maile były).

Nec Temere Nec Temide

Xsi

5838

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-09-16 14:33:04

po aktywowaniu pierwszego konta tworzy sie nastepne ktorym loguje sie juz do samej bety

myst

Gravatar

Od: 2008-06-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-16 15:14:03

Dostałem w sumie dwie wiadomości.
Jedną w której dostałem link do rejestracji razem z kodem który się podczas niej wpisuje.
Założyłem konto, poczekałem na klucz aktywacyjny. Aktywowałem.
Chcę się zalogować i nic. To tak w skrócie.

Co z tym drugim kontem?

Xsi

5838

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-09-16 16:08:29

heh skoro nie mozesz sie zalogowac na pierwsze konto to drugiego w takim razie nie zalozysz nawet, sprawdz dokladnie czy takie dane wpisujesz jakie podales przy rejestracji, chyba ze baza danych im szwankuje, ae w to bym raczej watpil

myst

Gravatar

Od: 2008-06-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-16 17:48:13

To sobie potestowałem :P

creep

Gravatar

Od: 2008-06-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-16 18:26:42

Ale gdzie sie próbujesz zalogować? Na quakelive.idsoftware.com/beta/ czy na quakelive.idsoftware.com/ ?

myst

Gravatar

Od: 2008-06-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-16 18:46:43

a co za róznica skoro oba prowadzą do quakelive.idsoftware.com/beta ? :D

creep

Gravatar

Od: 2008-06-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-17 10:10:47

A próbowałeś odzyskać hasło na quakelive.idsoftware.com/beta/forgot/ ? Podaj tam nazwe konta (masz to nawet w jednym z maili) i powinno ci to zresetować hasło.

Lena

8967

Od: 2004-01-13

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-09-17 19:15:55

Hm a tam jest coś takiego:
If you have registered an account, but never received a confirmation email, try to create an account again with the same beta key.

Może by się udało założyć konto jeszcze raz?

...let something in, or throw something out...
you left the door open wide....