ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

O co chodzi?

Pir@nia

Od: 2003-11-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-25 14:51:55

Wchodze dzisiaj rano na dialoga (wczoraj w nocy tego nie bylo) i pb mnie koplo, daje konsole do gory i pisze:

"pirus You have been permanently banned from this Game server via PunkBuster ... Prior Kick/Ban"

Zupdatowalem pb i dalej to samo. Po kilku probach wchodzenia pojawil mi sie napis, ze mam bana (tam gdzie game state) ale za chwile wyskoczylo ze serwer jest dla malych pingow i wszedlem, jednak znowu pb koplo. Czy ktos moze wie o co tu chodzi? sopee? :) Rzecz tyczy sie tylko dialogow.

Nick - Pir@nia

Fake- rozgrzewka

Clan tag - cB

Guid - 6DA7693B4339E223103996B6FA3917DB

Ip - 192.166.0.193

GG - 2935665

Email - Bartek_16@poczta.fm

ToTo

Od: 2004-02-18

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-25 16:05:37

kolejny wallhackowiec albo zbociarz:DDDDDDDDDDDDDDD

fh chyba dzisiaj miał to samo. Za coś go z dialogu kicknęło ale juz go chyba na serwie nie było bo miał przez ok 2 minuty ping 999

26.08.2004- Data przyjecia na rekruta do 150watt :)

Pir@nia

Od: 2003-11-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-25 19:14:21

moze sopee rozdaje prezenty na gwiazdke graczom ? :D

a tak na powaznie to mam nadzieje, ze ten problem sie rozwiaze :|

Teraz jak wchodze przez eye to normalnie pisze, ze mam bana przy game state :o

sopee mozesz go usunac? :)

Wr0|s0pEE

Od: 2003-01-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-28 00:51:43

Widze pirania, ze nie masz zamiaru sie dowiedziec za co masz bana. Zaczynasz mnie obrazac, wiec sobie teraz poczekaj....

Po drugie nie uzywasz tego guida co podales.

Po trzecie nie wiem czy sobie jaja robisz, ale podales ip, ktore nie jest rutowalne z sieci.

Po czwarte jak widac nie jestes sam na tym kluczyku, wiec do kogo masz pretensje?

ultimate.lamity.org/SearchByGuid.action?guid=c5c6b9f8

sopee.net - games community

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-28 13:04:59

Pirania urwał sie z choinki

Pir@nia

Od: 2003-11-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-28 13:41:01

Troche mnie rozbawil twoj post sopee bo nie wiem jak rozumiesz "chec dowiedzenia" sie za co mam bana. Zalozylem ten temat i pisalem do ciebie na gg za kazdym razem kiedy sie pojawiles (jak mozna bylo sie spodziewac nie odpisales) i podalem ci linka do tego tematu liczac, ze moze tutaj cos napiszesz. Jakie kroki wedlug ciebie powinienem podjac, zeby dowiedziec sie za co dostalem bana? (dzisiaj mialem wysylac juz do ciebie maila, ale odpisales tutaj).

Po drugie wcale cie nie obrazilem i nie mam zamiaru tylko grzecznie zapytalem za co dostalem bana, nie wiem w ktorym zdaniu cie urazilem :o

Po trzecie podalem tego guida, ktory pojawil mi sie w q3 wpisujac komedne /cl_guid, ktora to podales w formularzu zgloszeniowym.

Po czwarte nie robie sobie jaj i podalem to ip, ktore pojawilo mi sie po wpisaniu w ms-dosie komendy ipconfig, ktora to rowniez podales w formularzu zgloszeniowym. (nie wiem co to znaczy, ze ip jest rutowalne z sieci).

Po piate cos jest nie tak jezeli banujesz wszystkich, ktorzy sa na tym kluczylu a tylko jedna osoba zawinila ?(chyba, ze ja zawinilem w jakis sposob, w jaki?)

Jak mozesz to odpisz z odpowiedzia.

Pozdrawiam

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-28 14:15:19

> Po piate cos jest nie tak jezeli banujesz wszystkich, ktorzy sa na tym kluczylu a tylko jedna osoba zawinila ?(chyba, ze ja zawinilem w jakis sposob, w jaki?)
>
> Jak mozesz to odpisz z odpowiedzia.

Z tego co czytam to NIE MASZ ORGINALNEGO CD KEYA wiec w tym przypadku to twoj problem a nie nasz, ze ktos uzywa tego samego kluczyka.

Trudno zeby admin sie o to martwil jeszcze

StaryOrgowicz_93

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-28 16:09:26

Gaff, zapłace Ci 10$ bo tyle kosztuje oryginalny Q3... hm... niekupisz? Aha... niekupisz, BO JUŻ NIEMOŻNA (przynajmniej w USA jak byłem, zresztą na oryginalnej stronie id Software pisze, że już niema). Czyli skąd ma wziąść oryginalny CD-Key? Apropo, Sopee pisał na innym, że wszystkie bany zdjęte, a ja nadal mam =/