ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Problem nooba

Lata47

Gravatar

Od: 2010-10-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-10-24 19:41:33

Zrobiłem sobie swoja pierwszą mapke w q3radiant 202 i zapisalem. teraz kiedy chce ja wgrac odpalam kwaka wpisuje
/sv_pure 0
/map nazwa_mapy
i wgrywa mi sie cos takiego ;/

kliknij tutaj
prosze o pomoc

mozna tylko strzelac obraz sie tnie nie mozna sie ruszyc a mapa sie nie ładuje

dAde

3311

Od: 2002-12-03

Ranga: Rocket Rider

Dodano dnia: 2010-10-25 09:50:49

Masz leaka na mapce i wypadasz poza nią od razu po starcie. Zainstaluj sobie gtkRadianta i nim skompiluj, pokaże Ci problem.

Lata47

Gravatar

Od: 2010-10-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-10-25 12:05:49

pisze mi entity 2, brush0: entity leaked
no entities in open -- no filling
a mam przeciez info player start dodane
wiec o co chodzi?

moze napisze jasniej jak robie ta przykladowa mapke
rysuje kwadrat klikam hollow, dodaje jakas texture pozniej info player start i light, zapisuje pozniej daje bsp wybieram ta opcje co powinienem i mi wyskakuje to co napisalem wczesniej

Lata47

Gravatar

Od: 2010-10-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-12-02 17:38:35

dzieki za pomoc naprawdę nie spotkałem forum na którym admini i moderatorzy byli równie pomocni co tutaj :) liczba odpowiedzi w moim temacie mówi sama za siebie

_Vh

5956

Od: 2003-05-21

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-12-02 17:44:55

Zawsze do usług!

Единый, могучий Советский Союз!

Requiem

180

Od: 2002-02-28

Ranga: Rocket Rider

Dodano dnia: 2010-12-04 15:40:48

Nie ma za co, polecam się na przyszłość!

Quake 3 Maps: 2002 | 2004 | 2006 (moje archiwalne strony)

facebook

l1nk

5382

Od: 2003-04-07

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-12-04 15:58:43

Nie zapomnij kliknąć "Pomógł mi" odpowiedniemu użytkownikowi.

Hans1909

13182

Od: 2005-07-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-12-05 19:43:49

Nie można wszystkim pomóc, powiada małoduszny, i nie pomaga nikomu.

"Ciało ludzkie jest pełne niepotrzebnych części. Po co od razu dwie nerki? Wystarczy jedna... Organy nie powinny być tak ściśnięte. Potrzebują Lebensraumu, podobnie jak Vaterland"

dell2

20588

Od: 2010-08-05

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-12-05 21:25:35

own3d

hahaha działa :]
Sciągaj z rapida (i nie tylko) bez limitów prędkości, przetestowałem, nawet smsa wysłałem :)

rapideo.pl/polecam,dell2

pluskff4

5741

Od: 2003-05-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-12-14 16:19:51

ta, pomoc odrazu...