ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Problem z dialogami

VIx

Od: 2002-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-11-28 04:33:10

Chcialem dowiedziec sie od [b]ADMINA DIALOGÓW[/b] dlaczego cala siec [b]CZUBY.NET[/b] nie moze polaczyc sie z zadnym z tych serwerów?
Sytuacja wyglada nastepujaco: wlanczam q3 --> connect.. i ? No właśnie. Jest tak jakby serwera nie bylo, normalnie znikł - MATRIX! Ostatnio sie uparłem i czekalem (connecting) do 86 i dupa zbita! Nic! Wiec dalem sobie spokoj. Serwera jak nie widzialem tak nie widze do dnia dzisiejszego

Wydaje sie to dziwne bo od paru miesiecy nie moge sie tam dostac. Czy ktos moze udzielic rzetelnej odpowiedzi w tej kwestii?
[b]P.S. Sopee: czyżbys miaj jeszcze Pr3datora na sumieniu? [/b]

VIx

Od: 2002-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-11-29 01:59:51

> hmm to nie wiem :D ale moze cos ci sie stegowalo:DDDDDD Dialogi dawno temu zmienilo IP jesli o tym wiesz to nie wiem co sie dzieje ; o

Nie raczej nie stegowalo mi sie. Inne osoby z mojej sieci rowniez nie moga sie tam dostac. O tym ze dialogi zmienily IP to wiem od dawna, wiec to odpada.

Wr0|s0pEE

Od: 2003-01-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-11-29 13:58:56

Czuby nie maja dostepu, zostali wycieci ;-]

sopee.net - games community

VIx

Od: 2002-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-11-30 00:57:05

Czuby.net = ok. 100 osób.
[30][30][30] [6][6] !!![b]PROTEST[b]!!! [6][6] [30][30][30]

|faust|

Od: 2003-10-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-11-30 01:15:07

Niestety jestem razem z vixem w sieci czuby.net no i tez mi wogole dialogi nie dzialaja tak jakby ich nie bylo.
Przez to nie moge nawet grac trenow z wro w barwach ss :/
Prosba o odblokowanie ;-)
reK przestan pisac glupkowate komentarze, jak da mnie to zwykle nabijanie postow nie wnosisz tu nic ciekawego,chyba ze zaczniesz miec taki problem z dialogami jak my.

f3faust

Wr0|s0pEE

Od: 2003-01-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-01 17:25:42

> Niestety jestem razem z vixem w sieci czuby.net no i tez mi wogole dialogi nie dzialaja tak jakby ich nie bylo.
>
>
> Przez to nie moge nawet grac trenow z wro w barwach ss :/
>
>
> Prosba o odblokowanie ;-)
>
>
> reK przestan pisac glupkowate komentarze, jak da mnie to zwykle nabijanie postow nie wnosisz tu nic ciekawego,chyba ze zaczniesz miec taki problem z dialogami jak my.

Przykro mi, czuby nie raz byly odbanowywane za czitowanie ...

sopee.net - games community

VIx

Od: 2002-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-12-01 18:38:52

No ale moglbys blokowac pojedyncze przypadki a nie cala siec.