ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Problem z EnemyModel

Kl3kot

17024

Od: 2008-02-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-27 14:26:23

Witam : p mam problem wchodze dzisiaj sciagam update wchodze na tdm i nie mam mojego zielonego keela .... mysle sobie ze moze trzeba na nowo wprowadzic komende wpisuje i nic nadal nie jest zielony wie ktos o co chodzi ? O_o

O]]]satan

11127

Od: 2004-09-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-09-27 15:32:06

z kazdym problemem bedziesz lecial tu na forum? wystarczylo przeczytac news i liste zmian
Already Known Bugs (will be fixed in update on Monday):

--cg_ForceEnemyModel cvar to a bright skin is not working properly (not seeing the bright skin).

I AM THE GRAVES OF THE 80's

I AM THE RISEN DEAD

DESTROY THEIR MODERN METAL

AND BANG YOUR FUCKING HEAD

UH!

Bongo

15768

Od: 2007-04-11

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2008-09-27 17:52:29

oby sprawę z EnemyModel naprawili jak najszybciej, bo dziwnie się gra. Jak najpierw grałem jako blue - to jeszcze jakoś szło. Jak zmieniłem team - to odruchowo waliłem do swoich :P
Nie czerwone, nie niebieskie - tylko zielone :)

Nec Temere Nec Temide

Kl3kot

17024

Od: 2008-02-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-09-27 23:58:26

Barb tak bede bo chyba po to ono jest jak ci sie to nie podoba to nie pisz nic i zostaw uwage taka dla siebie ;o

PawUloN

16179

Od: 2007-08-21

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2008-09-28 00:28:19

Niezbyt mądre nastawienie, no ale cóż...

Bongo

15768

Od: 2007-04-11

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2008-09-28 00:39:16

cg_forceEnemyModel znów działa - więc temat można zamknąć [](//htmlarea/images/smiles/1.gif) .

Nec Temere Nec Temide