ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

problem z kontem

ryyyAv

Od: 2003-08-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-11-25 17:23:25

Mianowicie (mam tak od początku) zrobiłem sobie konto wsio ładnie ale, no właśnie ALE cały czas u góry a później nawet i w głównym oknie mówi mi żebym założył konto. Wcześniej poklikałem w końcu zaskakiwło dziwnym sposobem i było ok, teraz już nie.. chciałem nawet 2 raz założyć konto ale już istaniteje, resetowałem nawet passworda.. mój ligin ryyyAv
Moderator: postowanie screenow pochodzacych z bety QL jest niedozwolone i beda one kasowane!

ads

Gravatar

Od: 2007-03-01

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-11-26 01:52:33

Mam to samo, ale w niczym to nie przeszkadza z tego co widzialem

THRAWN

Od: 2003-05-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-11-26 12:40:23

1.Takie rzeczy to na forum QL bo chyba od tego jest.

  1. Możesz z łaski swojej usunąć screena?


**#qlpickup.pl #team-poland.ql #c4-boom

ZAPRASZA**

ryyyAv

Od: 2003-08-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-11-26 18:02:43

O kurde sorry, nie pomyslalem.. ;p
napisalem tutaj bo pomyslalem ze ktos moze tez mial takie cuda i sobie z tym poradzil, i mi pomoze..

zemo.pl

Gravatar

Od: 2008-12-18

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-18 09:12:47

a ja mam taki problem:

zakladam konto i dochodze do momentu gdy musze wybrac swoj skill, wybieram, klikam na PLAY i przegladarka po pewnym czasie sie zawiesza. pojawia sie ze "funkcja DEP zamknela program". mozna ta funkcje wylaczyc,ale nie wiem dla jakiego programu to zrobic bo nic na dysk mi sie chyba nie sciagalo(mam tu na mysle ql).

jestem z platformy q2, w q3 gralem tylko troche i chcialem zobaczyc co zmienili w ql. wydawalo mi sie ze to cale ql musi mi sie sciaganc jakos na dysk i wtedy bedzie mozliwosc odpalenia z dysku i zalogowania sie na konto.

uzywam firefoxa (ale probowalem tez na IE) , oraz visty.

prosze o odpowiedz.

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-12-18 10:54:16

Raz jeszcze - takie rzeczy musisz na forum QL pisać.

zeMo

Gravatar

Od: 2003-09-02

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-19 13:39:19

a co to niby jest?

PawUloN

Od: 2007-08-21

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2008-12-19 13:43:28

To jest forum quake.net.pl
A forum ql jest dostępne po zalogowaniu się do gry - jest to coś zupełnie innego.

zeMo

Gravatar

Od: 2003-09-02

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-19 14:00:36

zamiast pisac pierdoly to moglby odpisac ktos z odpowiedzia na konretne pytanie.
po zalogowaniu sie na ql jest forum, ale tutaj jest dzial Quake LIVE wiec to chyba tez jest forum o tej grze? a wiec moze ktos mial np. moj problem i moze pomoc.

Xsi

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-12-19 14:25:04

Ale tutaj nie siedzi nikt z obslugi technicznej QL, wiec daruj sobie taki ton. To jest beta @#$% mać, jak ci cos nie dziala to zglaszasz do tworcow i oni to naprawiają. Tak ciezko ci to pojąć ?

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-12-19 14:38:46

Xsi napisał:
> Ale tutaj nie siedzi nikt z obslugi technicznej QL, wiec daruj sobie taki ton. To jest beta @#$% mać, jak ci cos nie dziala to zglaszasz do tworcow i oni to naprawiają. Tak ciezko ci to pojąć ?
:D

+1

zemo.pl

Gravatar

Od: 2008-12-18

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-19 15:03:10

jednak scena q3 to buraki....

nie ciezko mi to pojac, ale byc moze ktos taki problem mial dlatego napisalem tutaj... tutaj nie chodzi o ludzi z oblslugi technicznej "@#$% mac" i o wersje beta tez nie "@#$% mac"

pozdrawiam

r3v.DOOMer

Od: 2005-05-03

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-12-19 15:25:16

Tutaj właśnie chodzi o ludzi z obsługi technicznej i o wersję beta. Jeślijest problem z przeglądarką, która najwyraźniej fiksuje przy QL, to tutaj nikt na to nic nie poradzi. Ten problem mogą rozwiązać panowie z iD i do nich powinien się zwracać delikwentpoprzez forum QL, które do tych celów właśnie służy. Tutaj możemy pomóc odnośnie komend konsoli, ustawień grafiki czy łącza. Zamiast się unosić i obrażać innych, spróbuj zrozumieć to co czytasz.

Xsi

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-12-19 22:02:41

zemo.pl napisał:
> jednak scena q3 to buraki....
>
>
> nie ciezko mi to pojac, ale byc moze ktos taki problem mial dlatego napisalem tutaj... tutaj nie chodzi o ludzi z oblslugi technicznej "@#$% mac" i o wersje beta tez nie "@#$% mac"
>
>
> pozdrawiam
serio? a jak myslisz co zrobil taki ktos kto mial ten problem ? sam sobie napisal wlasny plugin do przegladarki zeby to wyeliminowac? nie kurewa, poszedl z tym do obslugi technicznej ...

grzesiontko

Od: 2007-12-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-20 08:08:52

generalnie:
beta - jest problem? zgłaszasz do twórców, aby naprawili i nie było problemu w wersji ukończonej [od tego są twórcy :O?]
wersja tzw. 'finalna' - jest problem? albo szukasz rozwiązania, albo zgłaszasz twórcom i modlisz się o patcha, albo przebolewasz : -)

paradoks: jesteśmy burakami, bo wiemy jak się zachować w odpowiediej sytuacji hihi : -)

It has been precisely 12 days, 11 hours, 35 minutes, and 12,4 seconds since something good last happened.

exoriou

Gravatar

Od: 2008-12-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-20 20:53:44

wproszę się w ten topic co by nowego nie zakładać :P

działa teraz cały ten serwis quakelive? zakładałem w szkole konto, przyjeżdżam do domu żeby w końcu wytestować a tu
> Firefox nie może odnaleźć serwera beta.quakelive.com.

też tak macie czy coś nie tak z moim netem? O.o

cr|s

Gravatar

Od: 2008-04-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-20 21:06:05

Mam to samo, nie działają też quakelive.com ani idsoftware.com, chyba jakaś masowa usterka u nich :P. A co do tematu to już chyba wszystko zostało powiedziane i można zamknąć...

EDIT: No idsoftware.com jednak działa tylko bardzo długo się ładuje :) No cóż, trzeba czekać.

exoriou

Gravatar

Od: 2008-12-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-12-20 21:15:00

id software mi dziala, quakelive nie :[
/cry more

mGt

Od: 2003-07-02

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2008-12-20 22:02:03

Wygląda na to że ID ma jakieś problemy ze stroną. Pewnie do jutra się uporają z problemem :D

Podpisy są głupie... zwłaszcza te z linkami bądz grafiką... :D

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-12-21 13:35:49

yup, wczoraj strona quakelive'a nie działała. Dzisiaj już wszystko jest ok

tymek.

Od: 2004-12-04

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2008-12-22 11:21:30

Quake Live has experienced an error downloading a required game file. Please try again later.

Error Code: 12

Click close to reload the page.

:/ ???

"Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."

Xsi

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-12-22 15:29:47

zobacz czy ci nie zaczyna brakowac miejsca na c:

cobal

Gravatar

Od: 2009-02-16

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-02-16 04:22:41

Witam,

zarejstrowalem konto na
beta.quakelive.com/

wypelnilem profil gracza i wyswietla mi sie ze Step 1 -Completed, a na samym dole info że:
All Downloads Complete
"Not so fast buddy!"

Niestety nigdzie nie widzę opcji gry do Skill Placement (step 2).
A jak wchodze na opcje Game queue, to potem mnie wywala bo nie ukończyłem walki z Crashem.

Miał ktoś taki problem? ..i gdzie jest ten button do odpalenia walki z Crashem..

:-/

ps. probowałem na 2 różnych kompach i to samo ;(