ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Serwer dedykowany - ktoś spróbuje postawić?

aiken

Od: 2002-04-02

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-09-06 13:52:46

No proste, wiadomo ze u Ruskich trzeba szukac :>.

ins1d1um

Od: 2007-09-14

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-06 14:33:51

flex one napisał:
> 10-ty post od konca
>
> [http://(strona została usunięta).pl](LOL-nie%20ma%20takiego%20www)
>
> PS. zapomniałeś dopisać "każda osoba która to użyje ma BAN na quakelive"
>
> have fun :>
ADMIN, MOD, JEZUS, ktokolwiek, czy to działa czy nie, NIE traktujmy serwisu quake.net.pl jak jakiś serwis typu www.online.download.quakelive.cheat.asd

WIĘC proszę usunąć.

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-09-06 14:58:56

ktoś coś pisał czy mi się wydawało?

kos

Od: 2003-03-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-09-06 15:13:22

Cytat z posta - autor: ins1d1um
> flex one napisał:
>
>
>
> > 10-ty post od konca
> >
> >  
> >
> >
> > [http://(strona została usunięta).pl](LOL-nie%20ma%20takiego%20www)
> >
> >
> > PS. zapomniałeś dopisać  "każda osoba która to użyje ma BAN na quakelive"
> >
> >
> > have fun :>
>
>
>
> ADMIN, MOD, JEZUS, ktokolwiek, czy to działa czy nie, NIE traktujmy serwisu quake.net.pl jak jakiś serwis typu www.online.download.quakelive.cheat.asd
>
>
> WIĘC proszę usunąć.

to ten temat ma w ogóle sens istnienia?:D

^^

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-09-06 16:09:40

Usuwam link poniewaz jako szanujący sie serwis nie mozemy pozwolic na szerzenie się piractwa.

Prywatnie juz sobie to sciagnalem i bede ogarnial ale nie bedzie tego linku na naszym forum.

attyla7

Od: 2009-12-31

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2010-09-06 16:12:28

to nie fer dla tych co nie zdążyli tego zobaczyć :) ZAPRASZAM NA ALLEGRO (żart)

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-09-06 16:18:16

linki zawsze mozna podac na gg bądź pm, oficjalnie nic sie tutaj nie pojawi.

l1nk

Od: 2003-04-07

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-09-06 16:18:31

te samoth - najpierw ladnie dziekujesz na link a pozniej go usuwasz i udajesz swietego? -.- Przyznaj sie, ze dodales do ulubionych tamto ruskie forum

flexone

Od: 2004-08-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-06 17:34:32

ins1d1um napisał:
> ADMIN, MOD, JEZUS, ktokolwiek, czy to działa czy nie, NIE traktujmy serwisu quake.net.pl jak jakiś serwis typu www.online.download.quakelive.cheat.asd
>
> *WIĘC jestem trollem :F
> *

Rozumiem, że można wyciąć link ale edytowanie pozostałej tresci posta było nie fajne. Porownanie binarki ql do cheatów to jakaś kompretna porażka tymbardziej jeśli słowa te padają z ust osoby, która przyznaje sie do użytania hacka do wyświetlania hitboxów w ql.

Bloodpa1nt

Od: 2009-01-11

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-09-06 17:43:07

flex one napisał:
> Rozumiem, że można wyciąć link ale edytowanie pozostałej tresci posta było nie fajne. Porownanie binarki ql do cheatów to jakaś kompretna porażka tymbardziej jeśli słowa te padają z ust osoby, która przyznaje sie do użytania hacka do wyświetlania hitboxów w ql.
:-DDD

Takie czasy, panie kolego.

=)

aiken

Od: 2002-04-02

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-09-06 18:27:55

Taa, na ORGu nawet na forum nie wypada zeby byly takie linki, a u Ruskich to jeden dzialow na glownej stronie serwisu opisuje jak odpalic q4 bez klucza :). Najlepsze jest to, ze to nie jest jakis tam portal crackerski tylko odpowiednik ORGa traktujacy o Q esporcie. Jak widac to dwa rozne swiaty, a im dalej na wschod tym wiecej Robin Hoodow.

Bloodpa1nt

Od: 2009-01-11

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-09-06 18:29:51

aiken napisał:
> Taa, na ORGu nawet na forum nie wypada zeby byly takie linki, a u Ruskich to jeden dzialow na glownej stronie serwisu opisuje jak odpalic q4 bez klucza :). Najlepsze jest to, ze to nie jest jakis tam portal crackerski tylko odpowiednik ORGa traktujacy o Q esporcie. Jak widac to dwa rozne swiaty, a im dalej na wschod tym wiecej Robin Hoodow.
Bo my jesteśmy państwem, gdzie każdy może kraść i jest ok, ale mówienie o tym otwarcie jest karane. Podobnie wygląda tu ta śmieszna sytuacja...

=)

floreq

Od: 2010-08-07

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-06 20:04:28

no dobra, moze jak podacie link do tematu to popiera piractwo. ale ja chcialbym link do tego forum - to chyba nie jest popieranie piractwa? czy juz teraz jak podam google.pl to tez popieranie piractwa skoro tam tez mozna duzo takiego szitu znalezc

mieszkam w piwnicy

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-09-06 20:22:00

l1nk napisał:
> te samoth - najpierw ladnie dziekujesz na link a pozniej go usuwasz i udajesz swietego? -.- Przyznaj sie, ze dodales do ulubionych tamto ruskie forum
dodalem, sciagnalem co trzaba i tyle. oficjalnie nie bedzie tu zadnych tego typu linkow. jak ktos chce to niech wali na pm do kogos kto takie linki posiada.

dell2

Od: 2010-08-05

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-06 21:21:38

czyli do Ciebie =o

hahaha działa :]
Sciągaj z rapida (i nie tylko) bez limitów prędkości, przetestowałem, nawet smsa wysłałem :)

rapideo.pl/polecam,dell2

ins1d1um

Od: 2007-09-14

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-07 10:43:16

flex one napisał:
> ins1d1um napisał:
>
>
> > ADMIN, MOD, JEZUS, ktokolwiek, czy to działa czy nie, NIE traktujmy serwisu quake.net.pl jak jakiś serwis typu www.online.download.quakelive.cheat.asd
> >
> > *WIĘC jestem trollem :F
> > *

>
>
> Rozumiem, że można wyciąć link ale edytowanie pozostałej tresci posta było nie fajne. Porownanie binarki ql do cheatów to jakaś kompretna porażka tymbardziej jeśli słowa te padają z ust osoby, która przyznaje sie do użytania hacka do wyświetlania hitboxów w ql.
Z tymi Hitbox'ami grałem tylko dla testu (ciekawości), tzn: gdzie jest Hitbox w danym momencie (znany bug z osp) i czy jest zależne od prędkości bota do laga jaki posiadam. I na tym moje IMO: skromne cheatowanie (porównując do pamiętnego "hackowania" pb, gdzie nawet filmik był na YT) się skończyło.

Tylko..... czy widziałeś gdzieś na forum link do tego programu?

Snajper88

Gravatar

Od: 2010-08-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-07 16:43:00

Cytat z posta - autor: alien193
> no dobra, moze jak podacie link do tematu to popiera piractwo. ale ja chcialbym link do tego forum - to chyba nie jest popieranie piractwa? czy juz teraz jak podam google.pl to tez popieranie piractwa skoro tam tez mozna duzo takiego szitu znalezc

Dawanie takich linków nie jest piractwem, ale może być uznane za paserstwo :P

"quaket" - google - tłumaczenie - forum
To wszystko co mogę napisać, o ile zrozumiałem przetłumaczony przez google tekst z rosyjskiego...

floreq

Od: 2010-08-07

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-07 17:28:38

Cytat z posta - autor: Snajper88
> Cytat z posta - autor: alien193
> > no dobra, moze jak podacie link do tematu to popiera piractwo. ale ja chcialbym link do tego forum - to chyba nie jest popieranie piractwa? czy juz teraz jak podam google.pl to tez popieranie piractwa skoro tam tez mozna duzo takiego szitu znalezc
>
>
>
>
>
>
>
>
> Dawanie takich linków nie jest piractwem, ale może być uznane za paserstwo :P
>
>
>
>
>
>
> "quaket" - google - tłumaczenie - forum
>
>
>
> To wszystko co mogę napisać, o ile zrozumiałem przetłumaczony przez google tekst z rosyjskiego...

masz u mnie działke

mieszkam w piwnicy

attyla7

Od: 2009-12-31

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2010-09-08 20:40:58

instrukcja jakaś by się przydała... chyba można podać co?

floreq

Od: 2010-08-07

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-09 08:34:54

Cytat z posta - autor: attyla7
> instrukcja jakaś by się przydała... chyba można podać co?

tinyurl.com/33vdkrd

mieszkam w piwnicy

attyla7

Od: 2009-12-31

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2010-09-09 12:39:43

pliki z owej strony mam już od paru dni :p tłumacza google też używałem ale nie wiem co zrobić by utworzyć lana z zerowym pingiem... to da sie tylko na linuksie czy można mieć windowsa?

szlovak

Gravatar

Od: 2009-08-14

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2010-09-09 15:06:28

jest gotowa plytka z linuchem live. Tyle ze slyszalem ;) ze są lagi na takim lokalu nie wiadomo skąd, zamrożenia. Więc nie wiem czym się tu podniecać. Chyba ze jest wersja wieksza niz 0.4

ins1d1um

Od: 2007-09-14

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-10 09:33:14

dlaczego mój post na temat PIRACTWA został usunięty?

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-09-10 10:24:31

Ostatnio modzi usuwają pyskówki. Co jest akurat dobre, ale sporo merytorycznych postów również leci przy okazji.

srakal1ty

Od: 2004-03-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-09-10 10:53:50

Cytat z posta - autor: Mav_’
> Ostatnio modzi usuwają pyskówki. Co jest akurat dobre, ale sporo merytorycznych postów również leci przy okazji.

No... ale przy okazji mamy ład i porządek na tym naszym forum liczącym w porywach 10 użytkowników. Yea!

"Religion is dangerous because it allows human beings, that don't have all the answers, to think that they do." - Bill Maher