ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

snapshot

filet

Gravatar

Od: 2009-02-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-02-12 18:47:19

Niewiem czy ktoś już coś takiego, ale kiedy ładuje się serwer jest napisane awaiting snapshot... i tak jest cały czas. Ktoś wie co to jest.

ins1d1um

Od: 2007-09-14

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-02-16 10:28:56

sprawdź ustawienia firewall'a.
jeśli nie wiesz co i jak po prostu wyłącz go na chwilę.

Qad_417

Od: 2002-09-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-03-08 23:39:32

Siema. Kumpel tez ma ten problem. Próbowałem robić u niego co mi tylko do głowy przyszło i nic.... dodam że
-jak załaduja się wszystkie ikonki, włacza sie muza z ql tak jakby juz weszło do gry ale cały czas wyświetla się awaiting snapshot

-sprawdzałem w konsoli i niem żadnych informacji o bledach

-poza tym problem jest tylko w multiplayerze w practice ładuje sie normalnie...
firewall wyłączony... może ktos wie co zrobić??

fil.IP

Od: 2002-04-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-03-09 08:26:25

mam to samo, z tym że widać w konsoli błędy IGA coś tam Thread: -6...u mnie poomaga tylko reconnect.

...suck my disc

...!

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-03-09 12:37:35

Ten komunikat Thread -6 też mi się pojawia, ale nie mam żadnych problemów z połączeniem więc to chyba nie będzie wina tego.

Ni Chooyah!

freak

Od: 2002-06-01

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-14 14:19:48

Czasem QL update'ują i serwery wyłączają. Może to to. Akurat teraz też nie mogę wejść, jak i wczoraj przed 23 nie dało rady bo coś zmieniali.

Bloodpa1nt

Od: 2009-01-11

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2009-03-14 16:52:21

freak napisał:_
> Czasem QL update'ują i serwery wyłączają. Może to to.
Nope. Czasami też mi się zwiesza na awaiting snapshot, tylko /reconnect pomaga.

=)

freak

Od: 2002-06-01

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-14 22:26:47

Nie pomaga i nie pomoże, jak coś robią ze stroną/serwerami. Gówno wiesz a się wypowiadasz. 5x gre odpaliłeś i już eksperta rżniesz. Nie ma to jak kolejny zbędny troll na tym forum.

Bloodpa1nt

Od: 2009-01-11

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2009-03-14 23:11:00

Nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że ql/q3 odpaliłem więcej razy od Ciebie ;-) I nie gówno wiesz tylko to rozwiązuje "wiszenie" na awaiting snapshots u mnie i paru znajomych z QL.

A co do "rżnięcia", pozdrów ją ;-)

=)

freak

Od: 2002-06-01

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-15 00:09:56

Ty się chyba doczekać tego bana nie możesz.

Awaiting challenge, nie snapshots noobq.

sqra

Od: 2007-10-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-03-15 11:29:55

freak_: dojebałeś:ASD

awaiting snapshot ---> to jest problem

u mnie występuje czasami przy zmianie mapy na serwerze i zawsze pomaga reconnect ---> bloodpaint dobrze gada

i nie ma to nic wspólnego z majsterkowaniem id, cos jest po prostu zjebane i czasami tobie wyskoczy te "awaiting snapshot" a innym nie.

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-15 11:31:59

bp > freak. Rozwiązanie problemu potwierdzam.

freak

Od: 2002-06-01

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-15 13:41:22

Dobra, mogę się mylić. W QL pykam od sporadycznie i w dodatku na dobre od miesiąca się w grę wkręciłem. Miałem na myśli kompletnie co innego. Macie mnie! Niemniej przynajmniej nie jestem frajerkiem wyzywającym zza monitora bliskich użytkowników tego forum :-D Skoro to jest tutaj tolerowane to nie pozostaje mi nic innego napisać jak: nara.