ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Windows 7

samis

Gravatar

Od: 2006-04-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-22 07:48:05

Czy ktoś wie może jak odpalić ql w Win 7 ?

furi

Od: 2003-07-07

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-22 09:35:17

Pewnie google cos slyszaly ;d

l1nk

Od: 2003-04-07

Ranga: BFG Fragger

samis

Gravatar

Od: 2006-04-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-22 19:05:42

Sprawdzałem nie działa :/

AGR

Od: 2007-03-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-24 21:38:05

Gram pod kontrolą Windows 7 + Firefox 3. Nie wiem dlaczego sie pytasz jak odpalić QL w Windows 7....wszystko instaluje sie tak samo jak pod XP. Pozdro

samis

Gravatar

Od: 2006-04-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-25 10:15:13

Cholera to już nie wiem czemu mi nie działa :/ .Trzeba będzie Viste zainstalować

AGR

Od: 2007-03-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-26 06:09:47

Nie działa ??? A przy jakim etapie zatrzymujesz się ??? Jakiś bład...napisz coś wiecej....Visty nie instaluj bo będziesz chodził wkur..... :) Quake Live na Windows 7 cyka ok przynajmniej u mnie...

mGt

Od: 2003-07-02

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2009-10-26 10:10:46

U mnie działał pod XP, potem działał pod vistą home basic. Teraz patrze na temat i sie przestraszyłem że nie bedzie działał pod 7 ultimate. Ale sprawdziłem i działa. Posprawdzaj czy masz wszytko poinstalowane dobrze albo przeinstaluj poprostu.

Podpisy są głupie... zwłaszcza te z linkami bądz grafiką... :D

freak

Od: 2002-06-01

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-10-26 10:46:11

Wyłącz zapore/firewalla. Uruchom QL przez Prisma jako administrator.

samis

Gravatar

Od: 2006-04-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2009-10-26 17:49:20

Wielkie dzięki Freak :] działa