ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Zmiany w koncie QL

Mandi

Gravatar

Od: 2010-05-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 11:29:01

Witam.

Mam male pytanko bo moze ktos juz mial ten problem i zna jego rozwiazanie. Mianowicie chcialbym wyzerowac statystyki ( o ile jest taka mozliwosc ) badz zmienic konto na nowe. Problem lezy w tym ze wykupilem konto pro i nie wiem czy jest mozliwosc tranfseru mojego konta na to nowo stworzone :(

Nie robil bym tego ale wiele europejskich turniejow jest rozpatrywane poprzez statystyki ktore w tym momencie nie sa adekwatne do tego co prezentuje ...

Prosze o pomoc :)

bfr_aka_pablonzo

3499

Od: 2002-12-17

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2011-04-06 11:32:34

Nie wiem czy jest możliwość przeniesienie subskrypcji PRO/PREMIUM na inne kotno, ale wiem, że pisząc ticket do ID mogą wyzerować Ci statsy.

szaq

6846

Od: 2003-08-04

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2011-04-06 12:57:45

Rozumiem że ticket możesz założyć jedynie jako posiadacz konta premium lub pro?

Zwykłe konto posiada jedynie 'Quake Forum Community Support' - czyli nie za bardzo da radę zgłosić tam na forum ticketa :/

Aforyzm jest ostatnim ogniwem długiego łańcucha myśli.

BF3 Stats

Mandi

Gravatar

Od: 2010-05-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 13:16:00

jest dokladnie tak jak mowisz ;) to taka opcja niby na plus jak kupujesz konto pro a i tak nie ma to wiekszego sensu bo co bys nie napisal to maja to w d**ie :ASD

Poprsotu chce wiedziec czy mozna przeniesc subskrycje z 1 konta na 2 bo ta opcja najbardziej mi odpowiada. Jesli to nie bedzie wykonalne poprosze o reset statsow

_2501_

20129

Od: 2010-05-06

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 13:23:25

wyslalem ticketa z zapytaniem czy jest taka mozliwosc (restet statow i/lub nicka), mam nadzieje, ze dotarlo do nich bo mialem jakies problemy z poczta. Ciekawe co odpisza

Wędruj sam jeden, jakby słoń po lesie, nie czyniąc zła, niewiele pragnień mając

dell2

20588

Od: 2010-08-05

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 13:59:07

ka bezproblemowo zmieniłem nick, wyzerować statów nie chcieli :D

hahaha działa :]
Sciągaj z rapida (i nie tylko) bez limitów prędkości, przetestowałem, nawet smsa wysłałem :)

rapideo.pl/polecam,dell2

Mandi

Gravatar

Od: 2010-05-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 14:39:22

jak to zrobiles? pisales na forum czy poprzez support ?

btw. jest na ql jakas poczta ?:ASD

_2501_

20129

Od: 2010-05-06

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 14:41:33

poczta na wp:P edit:

Hello,

We may be able to provide you with a name change.

However, to do this you need to give us a list of names you would like your name to be, order by preference. The new name must be available and not violate our naming policies in any way.

We recommend you do a search on www.quakelive.com/#friends/search to check for availability of a name.

As soon as you send us a reply to this message we will try and give you the first name on your list, should that one not be acceptable for any reason we will move on to the next one.

As for the stats - there is at this time no way to change, adjust or reset stats of an account.

The QUAKE LIVE Billing Support Team
Ordus

Wędruj sam jeden, jakby słoń po lesie, nie czyniąc zła, niewiele pragnień mając

Mandi

Gravatar

Od: 2010-05-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 17:00:19

problem rozwiazany dostalem odpowiedz

Hello,

This may be possible, however be aware that only the subscription is transferred, no awards, statistics or friend/clan information will move to the new account. This includes the Premium Subscriber award which will remain on the current account and can only be earned by the new account by purchasing a subscription on the account directly.

Additionally, to prevent potential abuse we will not be able to undo this transfer or provide future transfers after this one.

If you understand these restrictions and would like to proceed with the transfer, please reply to this message.

The QUAKE LIVE Billing Support Team
Ordus

Temat do zamkniecia :)

_2501_

20129

Od: 2010-05-06

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-06 17:04:49

ja proponuje przypiac by bylo wiadomo, ze mozna i w jaki sposob ubiegac sie o zmiane xywy i transfer pre/pro na nowe konto

Wędruj sam jeden, jakby słoń po lesie, nie czyniąc zła, niewiele pragnień mając

bfr_aka_pablonzo

3499

Od: 2002-12-17

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2011-04-06 19:10:17

no i pięknie!

co do statsów - mojemu koleżce zresetowali.

dobrze, że da się przenieść konto, chociaż ja tego nie potrzebuje, ale dobrze wiedzieć. Tickety są tylko przy premium/pro i się przykładają do odpowiedzi.

lObuz

15851

Od: 2007-05-10

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2011-04-09 17:11:32

Żeby się upewnić... Nie mając konta pro/premium nie mogę zmienić nicku?

bfr_aka_pablonzo

3499

Od: 2002-12-17

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2011-04-10 07:44:14

Nie, musisz założyć nowe konto.

gemi

6993

Od: 2003-08-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-04-11 11:20:57

Mi zmienili nick bez problemu. Oczywiście miałem już konto pro. Podejrzewam, że bez konta pro/premium nie będzie tak łatwo. Oni tam mają osobny support dla ludzi z płatnymi kontami z tego co wiem.

_2501_

20129

Od: 2010-05-06

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-05-06 23:32:03

Hello,

Thank you for contacting the QUAKE LIVE Support Team.

We were able to fulfill your request and have successfully renamed your account from Vyjec to cherubin.

Your stats will have to be corrected manually to show properly after this change. Please allow a few days for us to complete this process. It is helpful in this if you play several games, so don't hesitate to get some frags.

Happy fragging!

The QUAKE LIVE Billing Support Team
Ordus

Huh, da sie? da sie. Staty "wcielo" :D

Wędruj sam jeden, jakby słoń po lesie, nie czyniąc zła, niewiele pragnień mając

dell2

20588

Od: 2010-08-05

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2011-05-07 00:03:50

pojawią się ponownie za 2-3 dni :)

hahaha działa :]
Sciągaj z rapida (i nie tylko) bez limitów prędkości, przetestowałem, nawet smsa wysłałem :)

rapideo.pl/polecam,dell2

mikus

14325

Od: 2006-01-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2013-01-02 01:33:00

Ja się nie logowałen na konto ponad rok i mi skasowali konto, a zakładałem za czasów zamkniętej bety, teraz mój nick przeją jakiś cziter i go zbanowali i nie mogę użyć ponownie swojego nicku co za paranoja xD

wolf_iowAA

Gravatar

Od: 2015-01-17

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2015-01-18 13:06:50

@Mandi: Żeby zmienić nick trzeba mieć wykupioną subskrypcję na rok? Ja wykupiłem na trzy miesiące i w odpowiedzi dostałem że zmiana nicku w tym momencie jest niemożliwa.

Xsi

5838

Od: 2003-05-13

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2015-01-18 15:36:20

@iowAA: Zmiana nicku nie jest możliwa. Możesz założyć co najwyżej inne konto i poprosić o transfer subskrypcji pro.

8DetoX6

Gravatar

Od: 2015-03-09

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2015-03-09 07:26:57
Komentarz usunięty