ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Ciekawe #11

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 19:22:44

Nie gram na MX'ach, mam tylko jedną wolną WMO :/

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-06-15 19:24:29

TOUCHPAD FTW!

AL|EN

Od: 2003-01-16

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 20:03:40

nismo napisał:
> Tak więc wczoraj kupiłem sobie nowy kompiuter i dostałem do niego win 7 x64, ogólnie system może być, ale @#$% jak mało rzeczy na tym chodzi to przegiecie. Ale to zapewne przez 64 bity :F Nawet do Q3 nie mogłem odpalić keygena ani punkbustera :DDD
Wyjeb windows 7 x64 = niczego nie stracisz poza Aero, zainstaluj Windows XP x86 = zyskasz WSZYYYYYSSSSSTKOOOO !

Wszystko działa, działa szybciej, działa poprawie, działa nawet coś co ma 15 lat itp itd ...

www.MojaMiranda.pl - Polski Portal komunikatora Miranda IM

kaskader

Od: 2008-04-09

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-06-15 20:19:58

a zainstaluje go bez problemu na sata czy n-litem będe musiał robić?

_Vh

Od: 2003-05-21

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 20:45:39

CHYBA winxp sp3 chodzi na sata, u mnie sp2 jakos nie chcial :)

Единый, могучий Советский Союз!

lama1

Od: 2009-06-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-15 20:53:42

Jeśli miałbym nowy komp i 4 gb ram, to odpuściłbym sobie win xp, bo jest zwyczajnie przestarzały i wziąłbym 7 x64. Nawet jeśli mniej ramu, i tak bym brał 7 x86...

Nick w QL- RazorBMW_PL

just play 4 fun!

kaskader

Od: 2008-04-09

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-06-15 21:06:01

Ja mam dokładnie 4 gb ramu i win 7 x86 Ale jakoś ludzi nie dogonili jeszcze do tego systemu i mało co na tym chodzi starego a nawet nowego ale pod xp. W Każdym razie xp ma już prawie 10 lat :O Jak go win 7 nie wyprze, to będę w wielkim szoku, ale tez okaże się wtedy że lepszego już nie zrobią :P

AL|EN

Od: 2003-01-16

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 21:07:57

lama1 napisał:
> Jeśli miałbym nowy komp i 4 gb ram, to odpuściłbym sobie win xp, bo jest zwyczajnie przestarzały i wziąłbym 7 x64. Nawet jeśli mniej ramu, i tak bym brał 7 x86...
A cóż takiego jest tam przestarzałego oprócz braku DX 10 i 11 ? Przezroczyste belki ?

www.MojaMiranda.pl - Polski Portal komunikatora Miranda IM

_Vh

Od: 2003-05-21

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 21:13:39

Brak obsługi 4gb ram :)

Единый, могучий Советский Союз!

^M^

Od: 2002-08-26

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-15 21:14:56

AL|EN napisał:
> Wszystko działa, działa szybciej, działa poprawie, działa nawet coś co ma 15 lat itp itd ...
:-\

alien.

Od: 2006-07-31

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-15 21:25:49

Kto wyskoczy na soczek?

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-15 21:29:57

JA!

Ni Chooyah!

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-16 00:30:43

hahahhahahhahahhaha i did iit again :D

Ni Chooyah!

PeterSchiff

Od: 2003-08-31

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-16 01:10:48

Czekamy na jutrzejszą relację. Wykaz ilości spożytego alkoholu mile widziany!
...;)

mises.org / marksdailyapple.com

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-16 01:29:36

mmoge podac juz dzisiaija

3 piwa!

edit:

od ostatniego tygodnia rzadko trzezwieje :/ a tu w piatek cza znowu jechac :D

Ni Chooyah!

AL|EN

Od: 2003-01-16

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-16 01:37:41

Właśnie popełniłem swoje pierwsze "coś" ! A było to tak: przeglądam kod Mirandy, niczego nie rozumiem bo programować nie potrafię w C++ ale pomyślałem sobie "POKOPIUJMY !" Więc brałem kawałki kodu, zmieniałem, kombinowałem i wklejałem tam gdzie wydawało mi się to potrzebne hihihi

Wiecie co wyszło z tej mojej radosnej twórczości ? Ano to, że dodałem do opcji Mirandy w zakładce "Skróty klawiszowe" dodatkową pozycję ze skrótem klawiszowym, który po zdefiniowaniu na np: klawisz specjalny klawiatury G11 itp po naciśnięciu zmieni wszystkie protokoły na status "Zaraz Wracam", nie mając kompletnie pojęcia CO WKLEJAM I GDZIE bo ani nie wiedziałem co ten kod robi ani od czego jest plik z kodem gdzie go wklejam :OOOOOOO AHAHAHHAHAHA

OŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO BYŁ CUD ŻE SIĘ UDAŁO JESTEM NICZYM PRO KODER !!!!!! xDDDD

A jutro jak wstanę to dodam pozostałe stany ! Ale te programowanie jest proste, nie trzeba nic wiedzieć o nim a i tak czasami działa !

www.MojaMiranda.pl - Polski Portal komunikatora Miranda IM

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-16 01:40:40

to wpasniala gistoria jest czlowkueku opisz to do zycie na goroaco.

Ni Chooyah!

shiv

Od: 2002-04-29

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-16 01:52:50

hm ze co? ;x

............

alien.

Od: 2006-07-31

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-16 07:25:28

Chooy na Chooy dzwonisz do mnie o 24:00 :ASddddd

samolot

Od: 2003-09-06

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2010-06-16 08:12:20

gienek napisał:
> Czekamy na jutrzejszą relację. Wykaz ilości spożytego alkoholu mile widziany!
>
>
> ...;)
dokladnie

... ;)

r3v.DOOMer

Od: 2005-05-03

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-06-16 10:41:32

PORTAL 2:icon_dance:

AL|EN

Od: 2003-01-16

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-16 11:06:50

Też czekam. Wogóle H-L 2 zaczynałem 3 razy i zawsze kończyłem aż 2 lata temu przeszedłem H-L 2, EP 1 oraz EP 2 i to była istna uczta dla gracza. Full detale, 100 FPS no i świetna fabuła. Szkoda tylko jednego: projekt "Black Mensa" czyli H-L 1 na silniku H-L 2 jest od wielu lat w produkcji i nadal nie widać końca :-(((

http://i.imgur.com/SSpfG.png

Czyli mają ustaloną datę wypuszczenia ale nie podadzą jej do publicznej wiadomośći L:ASD

www.MojaMiranda.pl - Polski Portal komunikatora Miranda IM

Choooy

Od: 2008-09-25

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2010-06-16 11:27:51

samoth napisał:
> gienek napisał:
>
>
> > Czekamy na jutrzejszą relację. Wykaz ilości spożytego alkoholu mile widziany!
> >
> >
> > ...;)
>
>
> dokladnie
>
> ... ;)
Oh oh

Ni Chooyah!

r3v.DOOMer

Od: 2005-05-03

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2010-06-16 13:26:44

AL|EN, chodzą słuchy, że BM przejęło Valve, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Miało już być w ubiegłym roku a do tej pory cisza. Też czekam:) Podobnie jak na EP3, ale na to są coraz mniejsze szanse. Prędzej będzie HL3 niż EP3.

_Vh

Od: 2003-05-21

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2010-06-16 13:56:29

na glownej link do nowej, mundialowej wersji strony, zapraszam.

Единый, могучий Советский Союз!