ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Kopie mnie za PB_SLEEP X - przeczytaj zanim cokolwiek zrobisz.

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-06 15:39:50

EDIT:

[b][red]UWAGA WSZYSCY URZYTKOWNICY SERWOW SWB[/b][/color]
JEŻELI W WASZYM CONFIGU(i q3config i Wasz cfg do execowania) ZNAJDUJE SIE LINIA :

[b]seta pb_sleep X[/b]

  • GDZIE X MOZE BYĆ KAŻDĄ WARTOŚCIĄ

TO

[red]WYWALCIE Z CFG przedrostek \"seta\" i bedzie chodzić[/color]
[b]PRZED ŻADNĄ KOMENDĄ PB W CFG NIE MA BYĆ \"SETA\"[/b]

dobry cheater to martwy cheater...

ognos

Od: 2002-04-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-06 15:53:00

mnie to akurat najmniej obchodzi, to wasza sprawa jest odroznienie normalnej komendy z normalna wartoscia od jebanego ogc, ja ze swojego cfg tej komendy nie wywale

[b][white]ff/ognos[/color][/b]
www.generi.pl

r00ster

Od: 2002-11-23

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-06 15:53:44

ale brednie :P

Power of the riff compells me!
http://k00gut.ovh.org/

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-06-06 19:05:35

a tak propo nizej jest temat pb_sleep, sprawdzilem nawet kiedy zalozony, okazalo sie ze jedyne 20 min wczesniej, czyli wynika na to ze albo jestes slepy, albo pisales tego posta przez conajmniej 20 min ;/
edit: widze ze w miedzyczasie dopisales posta do tamtego topa a dokladnie o 6.06.2004 15:22, ehhh, wiec po co jeszcze zakladac tu?

[b]/close[/b]

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-06 21:58:37

Po to żeby był WIDOCZNY. @#$% do wszystkiego sie potrafi plebs przyjebać. ;asd
edit: potem by było ze nie ostrzegliśmy i Topic nie był oznaczony tak zeby kazdy mógł do tego dojść. i znowu niepotrzebne nie porozumienia. rece mi opadły @#$%...

dobry cheater to martwy cheater...

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 12:17:44

Ok mozna wchodzic z ta komenda juz

Cvar pb_sleep zostal usuniety

Pawuj

Od: 2003-10-08

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-06-07 12:55:43

spoko. bo juz mnie to denerwowalo :)

be'Pawuj

Lotto wyniki

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 14:03:55

Cvar jednak TEN ZOSTAJE

Lena

Od: 2004-01-13

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2004-06-07 15:29:44

ja mam w konfigu pb_sleep bez \"seta\" a i tak nie działa, muszę wpisywać na serwerze bezpośrednio w konsoli

jeszcze mnie nic nie wywaliło i nie zbanowało, ale faktycznie na wartości /20/ pb mniej szaleje...... coś mi się zdaje, że zaczynamy powoli tracić kontrolę nad pb, serwerami, zbotami i tymi wszystkimi sprawami

ludzie wylatują z serwów za jakieś nieodpowiednie niby wartości, choć są one jak najbardziej w normie

...let something in, or throw something out...
you left the door open wide....

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 15:32:38

Wszystko jest w normie sane, wszystko pod kontrola

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 15:33:30

w ktorym cfg masz bez seta i nie dziala....
edit: wywal seta pred kazdym poleceniem pb i w kazdym cfg jakiego uzywasz (i w baseq3/q3config.cfg i Twoi i w kazdym innym modzie to samo)

dobry cheater to martwy cheater...

Lena

Od: 2004-01-13

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2004-06-07 15:52:39

no boze chyba nie w Twoim konfigu, tylko w moim [20]

wszelkie komendy ad pb mam bez seta

...let something in, or throw something out...
you left the door open wide....

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 15:58:12

człowieku umiesz czytac?

jak pisze ze w TWOIM cfg to nie mowie o swoim cfg. lol looool loool

dobry cheater to martwy cheater...

ognos

Od: 2002-04-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 16:59:06

kolezanko, kroyh kolezanko :)

[b][white]ff/ognos[/color][/b]
www.generi.pl

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 17:01:28

koleżanka też człowiek

co nie znaczy ze nie musi umieć czytać :>

dobry cheater to martwy cheater...

ognos

Od: 2002-04-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 17:04:40

pasowalo by zadawac jasniejsze pytania, tez bym ci w taki sposob lub podobny odpowiedzial, jakbys mnie sie zapytal \"w ktorym cfg\" :q
// *************************************//

// ** PUNK BUSTER //

// *************************************//
pb_cl_enable

pb_sleep \"20\"

pb_system \"1\"

pb_security \"0\"
tak powinny komendy pb w cfg wygladac ;q

[b][white]ff/ognos[/color][/b]
www.generi.pl

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 17:18:58

co jest takiego skomplikowanego w tym pytaniu? mało masz cfg w q3? głownie chodziło mi o sciezke i nazwe cfg (czy jest to q3config czy co innego)
dobra juz o nic nie pytam... w dupie mam

dobry cheater to martwy cheater...

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 17:53:36

Ognos ta komenda pb_sleep \"20\" nie jest wymagna w cfg.gracza. Jest ogc ktore uzywa tej komendy. Dlatego zostalo zblokowane pb_sleep.

Jesli nie ebdziesz mial tego w cfg powino byc wszystko ok.
Musimy reagowac na nowe OGC

ognos

Od: 2002-04-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-07 20:43:06

a czy ja movie cos ze mnie kopie za to? widocznie slabo zabezpieczyliscie servery, bo mam to w cfg i calkiem dobrze mi sie gra ;)

poza tym kopie gdy masz wpisana ta komende z \"seta\" albo \"set\"

[b][white]ff/ognos[/color][/b]
www.generi.pl

Lena

Od: 2004-01-13

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2004-06-07 23:47:23

> człowieku umiesz czytac?
>
> jak pisze ze w TWOIM cfg to nie mowie o swoim cfg. lol looool loool

1.zapytałeś w KTÓRYM konfigu nie działa, no więc chyba nie w Twoim, tylko moim right?

2.czytać umiem doskonale (od 5 roku życia) więc po co rzucasz takie hasła, trochę szacunku człowieku, tym bardziej do kobiety

3.konfig mam jeden na wszystkie mody, q3config, który przerabiam, jak przerobię to wywalam wszystkie q3configi (za baseq3, osp, ra3...itd.) i kopiuję tam nowy - przerobiony

4.pisałam, że nie działa, bo nie działa i cóż Ci na to poradzę
pozdrawiam ognosa

...let something in, or throw something out...
you left the door open wide....

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-08 14:28:43
  1. zapytałem w ktorym cfg w takim sensie ze niektórzy np. ja, mają obok q3config.cfg jeszcze config XXX.cfg ktory przerabiają a potem execują (i zmienne zostają zapisane w q3config.cfg), stąd moje pytanie.

2.rzucam takie hasła jak jestem zdenerwowany a wtedy akurat byłem... i nie tylko z powodu nieporozumienia słownego między nami...

  1. ok rozumiem

  2. Ty mi nic, ale moze ja coś poradze...

dobry cheater to martwy cheater...

Lena

Od: 2004-01-13

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2004-06-08 15:41:06

dobra, podaj łapkę na zgodę i będziemy friends [8]

wkleiłam to co podał wyżej ognos i wydaje się, że działa.... jak na razie

...let something in, or throw something out...
you left the door open wide....

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-08 15:46:28

<łapke na zgode>

jak by nie działało to pisz.. coś wymyślimy

dobry cheater to martwy cheater...

kood

Od: 2002-04-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-09 23:59:23

zabawne, że nie widziałem wcześniej tego działu forum.. zabawne, ze rozwiązanie było proste, jak podał ognos i działa. Szukałem problemu w pliku pbcl.cfg, gdyż wcześniej nie miałem komendy pb_sleep w q3config.cfg. Usunałem \"set\" i śmigam na pb_sleep 20. Kolejny raz gracz pomógł graczowi. Sweet [5]

SAPIENTIA PRIMA STULTITIA CARUISSE

edix

Gravatar

Od: 2003-01-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-16 10:27:59

[white]Thx ognos =] [img]edix.webpark.pl/onajego.gif[/img] [/color]

Podpis usuniety z/w na zbyt wielka objetosc.