ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Kopie mnie za PB_SLEEP X - przeczytaj zanim cokolwiek zrobisz.

StaryOrgowicz_14

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-16 11:04:15

No widziecie jakie to proste , troszke sie zainteresowac i wszystko j jest ok

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2004-06-27 20:05:34

edix oby tak dalej niedługo q3arena.gry.wp.pl zamieni siew stronkę porno

______)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

masz wiecej obrazków??????????/

shiv

Od: 2002-04-29

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-06-28 00:54:44

edix zabieraj te gole dupska z forum , to nie foki.pl @#$%

............

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-06-28 08:43:08

one wcale nie są gołe... a rozjaśniają troszke tego smutnego boarda..

dobry cheater to martwy cheater...

[lucas]

Od: 2004-06-21

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2004-07-15 16:46:47

Troche racji nawet ma a le nie wiem czy innym to sie spodaoba

Wr0|s0pEE

Od: 2003-01-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-07-16 10:30:06

Nie wazne ile ustawicie sobie pb_sleep i tak server bedzie sprawdza jak ma ustawione, wiec zastanowcie sie.....

sopee.net - games community

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-07-16 11:50:51

odpalając q3 mamy do czynienia z 2 klientami. q3 i pb. jak w cfg wpiszemy przed poleceniem seta czy set to komenda dopisywana jest do zbioru komend q3 (seta dupajasio 1 w cfg wywoła efekt taki ze bedzies miał komende dupajasio w konsoli.. )- jak tego nie ma to sie nie dopisuje... a ze bot uzywa tej komendy jako komendy q3 to jest ona zablokowana...co nie znaczy ze kopie za nic.. jesli w cfg nie ma serta itd.przed komendą pb to rozpoznaje ją jako komende punkbastera i nie dopisuje do zmiennych quakeowych tylko zmienia w pb...

zresztą to juz chyba było wyjasniane (:

dobry cheater to martwy cheater...

marcin|zrks

Od: 2004-03-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-08-15 06:45:10

A do czego jest ta komenda???
P.S.

Nie bijcie.... [38]

Kto mnie nauczy grać w promoda ???

move

Od: 2002-07-05

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-09-27 18:21:58

Ognos: Do czego służy [b]pb_system \"1\"[/b]?

kiedy dorosnę, będę grać jak slawek.

Moja firma
Fatal1ty Best Frag Contest

zośka

Od: 2003-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-09-28 21:16:17

mam nadzieje ze znasz angielski
PB_System [0/1]

PB can conflict with other software on some systems due to vigorous memory scanning; Changing this setting may reduce or eliminate conflicts if you have problems on your system; this setting can only be changed before connecting to a server

  • Proszę pani ta stówa jest fałszywa.

  • Boże! Wygląda na to, że zostałam zgwałcona.

move

Od: 2002-07-05

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-10-01 08:17:01

No tak, ale nie jest wyjasnione co daje 0 a co daje 1.

kiedy dorosnę, będę grać jak slawek.

Moja firma
Fatal1ty Best Frag Contest

zośka

Od: 2003-05-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2004-10-01 10:42:59

prawda nie jest wyjasnione - na moje oko 1 wlacza to supportowanie. pozostaje sprawdzic empirycznie :D GL

  • Proszę pani ta stówa jest fałszywa.

  • Boże! Wygląda na to, że zostałam zgwałcona.

PeterSchiff

Od: 2003-08-31

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2004-11-21 17:49:51

zośka a mozna cos sprawdzic nieempirycznie?:D

mises.org / marksdailyapple.com

StaryOrgowicz_93

Gravatar

Od: 2012-12-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-01-03 18:01:03

D:/Gry/Quake III Arena/pb/pbsys.cfg (archiwalny, tylko do odczyty), zawartość:

pb_system 1

pb_security 0

pb_sleep 500
Działa jak trzeba, a pb_system 1 to na początku po dołączeniu się do serwera, niektórzy narzekają, że rwie przez PB, mnie i kolegom ta komenda pomogła, trzeba napisać w config'u bo niebędzie =)
Z tego co wyżej przeczytałem to pb_system 1 skanuje pamięć czy coś, jeśli się ma problemy to należy to wyłączyć (problem = na przykład zarywanie) (wyłączyć da się tylko przed połączeniem).
Mam nadzieje, że dobrze i, że pomogłem =)

RoclorD

Od: 2002-04-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-01-15 02:24:04

Czyli jak pb_system 0 to nie ma problemów?

A co dają pb_sleep i pb_security?

.avi

Od: 2003-11-16

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2005-02-25 07:55:48

> zośka a mozna cos sprawdzic nieempirycznie?:D

jak poznasz znaczenie słowa "empirycznie" to sie przekonasz ze da :) Ktoś mi wytłumaczy pewną ciekawostkę? Jakim códem macie wpisane seta przed komendami w PBCL.CFG skoro domyslnie są one bez sety? Moze mnie sie cos pokasztaniło ;)

"Czy zdanie okrągłe wypowiesz,

czy księgę mądrą napiszesz,

będziesz zawsze mieć w głowie

tę samą pustkę i ciszę.

Słowo to zimny powiew

nagłego wiatru w przestworze;

może orzeźwi cię, ale

donikąd dojść nie pomoże".

kroyh

Od: 2003-02-03

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2005-05-20 09:11:05

Ja sam kiedys nie wiedziałem co robi seta i wpisywałem przed komendy nowo dodawane w configu bo myslłąem ze tak trzeba bo inaczej nie bedzie działało...
mysle ze "mniej zaawansowany" :) urzytkownik q3 moze o tym nie wiedziec i widząc przed komendą "defaultową" w cfg set czy seta automatycznie dopisuje przed nowododawaną komendą takowy przedrostek..
no ale niewiedza nie usprawiedliwia...

edit:  co do pbcl.cfg to zeczywiscie trzeba sie postarac o dopisanie tego przedrostka...    bo w q3config.cfg to jeszcze rozumiem :)

dobry cheater to martwy cheater...