ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Problemy z PunkBusterem

SAI4H

Od: 2002-05-13

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-27 19:58:57

Prosby zostaly wysluchane. W tym temacie bedziecie mogli przedstawiac Wasze problemy zwiazane z tym diabelskim wynalazkiem.

[b]POWTORZE: TO NIE JEST FAQ, TYLKO TEMAT, W KTORYM MOZECIE PISAC O SWOICH PROBLEMACH Z PB![/b]

Jednak zanim to zrobicie radze przeszukac archiwum (najwygodniej jest skorzystac z pola Wyszukaj w prawym dolnym rogu)!

Byc moze Wasz problem zostal juz rozwiazany wczesniej.

[i][b][red]** Inne tematy, o tematyce PB, beda kasowane! **[/color][/b][/i]

orgowy weteran hrhrh

Panplayer1

Od: 2003-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 02:27:50

Wiec tak:
Instaluje q, osp, pr 1.32 wraz z pb, sciagam pbweb i auaktualniam, wchodze na serva to pisze ze mam nieaktualna wersje pb i nie moge nikogo spektowac wiec daje /pb_sv_update i wkrote nie pojawia sie juz ten napis ;) Mam wiec zaktualniony pb tyle ze bardzo zarywa gra, tnie sie i wogole szarpie :P Slysze jak dysk non stop cos mieli. Daje /pb_sleep 500 i /pb_security 0 ale nic nie pomaga i czasem tak przytnie ze mam 1 klatke na sekunde, nawet dzwiek przycina. Z tego powodu jestem zmuszony grac na 1.31 i 1.30 a tam same lamki :/ Ten problem nie pojawil sie tak nagle, mam go odkad probowalem grac na 1.32, w tym czasie 2 razy przeinstalowalem gre i za kazdym razem tnie.

pluskff4

Od: 2003-05-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2003-12-29 06:59:19

bylo jush cos takiego ;P

[red]SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE :d[/color]
poprostu to samo z czasem Ci zniknie:] chyba nie ma rady na to , tesh cos takiego mialem ale sie uspokoilo:)

d4rq000z

Od: 2002-03-27

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2003-12-29 13:07:51

Wiem ze to nie zwiazane z tematem ale apeluje do adminow zeby zakladali serwery z wylaczonym punk busterem. DZIEKUJE!

amir

Od: 2003-07-01

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 13:16:09

> Wiem ze to nie zwiazane z tematem ale apeluje do adminow zeby zakladali serwery z wylaczonym punk busterem. DZIEKUJE!

wyloczonym? loooooooool chyba nie wiesz co mowisz...
edit: wiesz wogule do czego jest pb?

jarq.

Od: 2002-10-14

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2003-12-29 13:30:02

Popieram d4rQ - nie chce zeby tylko z tego powodu ze pb zmusza mnie do gry na 1.31 czy 1.30 ktos nazywal mnie lamka ...:P - przynajmniej 2 serwy sa juz stawiane bez pb - ale tylko na tdm ... moze choc na okres probny wylaczycie to dziadostwo panowie?

nie palę ... ale za to piję i używam :D

==> Fragdance by jarq.

amir

Od: 2003-07-01

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 13:31:02

> Popieram - nie chce zeby tylko z tego powodu ze pb zmusza mnie do gry na 1.31 czy 1.30 ktos nazywal mnie lamka ...:P - przynajmniej 2 serwy sa juz stawiane bez pb - ale tylko na tdm ... moze choc na okres probny wylaczycie to dziadostwo panowie?

nastepny...

pb chcesz wylaczyc zeby ci potem zboty graly?

jarq.

Od: 2002-10-14

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2003-12-29 13:35:49

kiedy ostatnio widziales kogos uzywajacego zbota? zobacz co sie dzieje - coraz wiecej ludzi ma problemy z pb - niedlugo moze i ty bedziesz mial - i co - przestaniesz grac? poza tym admini w logach chyba beda mogli sprawdzic i odpowiednio potraktowac takiego dowcipnisia - he?
edit:

Najgorsze jest to ze tak naprawde pb stal sie teraz taka rosyjska ruletka - nigdy nie wiesz kiedy trafi ci sie kulka - mi sie trafila - i dosc mam drwin cwaniakow ktorym jeszcze sie udaje - bo przez to nie sa obiektywni ... ale do czasu.

nie palę ... ale za to piję i używam :D

==> Fragdance by jarq.

Panplayer1

Od: 2003-12-08

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 15:20:53

Wole juz czasami trafic na zbota (jak to na 1.31 sie zdarza) niz grac z tym pb przez ktorego wlasciwie nie moge grac :P

bamc

Od: 2002-10-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2003-12-29 15:36:00

Wyłączyć PB? - ja was nie znam !!!!!!!!- pogięło was? - przecież to właśnie powoduje eliminację cheatów i zbotów!

MephiR

Od: 2002-06-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 15:52:41

> Wiem ze to nie zwiazane z tematem ale apeluje do adminow zeby zakladali serwery z wylaczonym punk busterem. DZIEKUJE!

darq już nie lepiej pokombinować z softem, a nie prosić, aby admini wprowadzali anarchię na serwach?

jarq.

Od: 2002-10-14

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2003-12-29 15:55:57

... pokombinowac z softem? Wiesz co ja nie robilem zeby tego gnojka zmusic do wspolpracy??? ale najwyrazniej czegos nie lubi w moim kompie, badz systemie (xp) badz w sterownikach badz sam juz nie wiem czego ... ale to nie tylko ja mam taki problem:
Pozwole sobie przytoczyc topik zalozony przez Xplo
q3arena.gry.wp.pl/board/?akcja=t&forum=2&temat=9517&p2=1&p=0

nie palę ... ale za to piję i używam :D

==> Fragdance by jarq.

Mattias

Od: 2002-10-10

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-29 16:42:12

widze ze tutaj ktos skasowal mojego posta mimo ze on byl jednym z rozwiazan problemow z PB

brawo dla moderatora.....

pluskff4

Od: 2003-05-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2003-12-29 23:12:01

qlfamac nie pierd.olcie o tym kto chce a kto nie chce pb tylko jak znacie odp na pytanie [b]LoCoTe[/b] to napiszcie a jak nie to spier.... na gg sobie gadac [12]

XMATbyQ

Od: 2003-08-13

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 14:47:57

A ja mam cos takiego:
mam wszystko zainstalowane i zaktualizowanego pb po przez pb web.

wchodze na serva i gram. zabija mnie wywala na specta. spectowac tez nie moge bo mowi ze mam nie ta versje.

pytam sie ludzi na servie mowie wpsiz pb_sv_update

wpisuje i gowno pisze ze punkbustrer jest wylaczony na servie ja lol

i nic nie pomaga......
komentarz jaki daje pb to cos takiego:
PB kick ... (0 minute) PB INIT FAILURE

CZŁOWIEK CZŁOWIEKA CZŁOWIEKIEM CZŁOWIECZY

Siedzę tu z rozdartym sercem, chciałem s_rać, a tylko pierdzę

Siedzę na kiblu, taki los; wys_ram tu meksykański sos. Postawię kloca na pięć cali, chyba mi dupy nie rozwali

Spróbuj wykorzystać naturalne otwory ciała

pluskff4

Od: 2003-05-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2003-12-30 17:12:36

> A ja mam cos takiego:
>
>
> mam wszystko zainstalowane i zaktualizowanego pb po przez pb web.
>
> wchodze na serva i gram. zabija mnie wywala na specta. spectowac tez nie moge bo mowi ze mam nie ta versje.
>
> pytam sie ludzi na servie mowie wpsiz pb_sv_update
>
> wpisuje i gowno pisze ze punkbustrer jest wylaczony na servie ja lol
>
> i nic nie pomaga......
>
>
> komentarz jaki daje pb to cos takiego:
>
>
> PB kick ... (0 minute) PB INIT FAILURE

a wpisales najpierw /pb_sv_enable ??? :D

trzeba kilka razy sprubowac wpisac to pb_sv_update bo nie zawsze zaskakuje :P

ja np klikalem to chyba ze 100 razy tak i nic az pewnego pieknego dnia (na 2 dzien:P) sam sie zapdejtowal :]

d4rq000z

Od: 2002-03-27

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2003-12-30 17:19:16

> Popieram - nie chce zeby tylko z tego powodu ze pb zmusza mnie do gry na 1.31 czy 1.30 ktos nazywal mnie lamka ...:P - przynajmniej 2 serwy sa juz stawiane bez pb - ale tylko na tdm ... moze choc na okres probny wylaczycie to dziadostwo panowie?

nastepny...

pb chcesz wylaczyc zeby ci potem zboty graly?
tak chce zeby zboty graly, bo i tak graja=]]]
ps. powiem ci amir ze sledze twoje posty na orgu i powiem ci ze 100x razy gorzej znasz sie na sprawach zwiazanych z q3 niz Ja, wiec nie kluc sie ze mna.
pss. ja jak ktos chce zebym mu udowodnil ze da sie wejsc aimbotem na server z wlaczonym pb to msg me na gadu.

XMATbyQ

Od: 2003-08-13

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 17:52:46

tak
nie jestem taki tempak @#$% zeby nie wpisaywac pb_sv_enable

juz i tak mam automoatycznie wlaczone.

CZŁOWIEK CZŁOWIEKA CZŁOWIEKIEM CZŁOWIECZY

Siedzę tu z rozdartym sercem, chciałem s_rać, a tylko pierdzę

Siedzę na kiblu, taki los; wys_ram tu meksykański sos. Postawię kloca na pięć cali, chyba mi dupy nie rozwali

Spróbuj wykorzystać naturalne otwory ciała

ramm

Od: 2003-02-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 18:52:31

pbweb qurde mam xp i nie kumam , ściagnij włacz go z 4 razy i działa :/ mi zawsze piknie chodzi....

Zell

Od: 2002-06-12

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 18:52:43

zgadzam sie z darkiem, powinny byc serwy bez pb, jak beda zboty to beda bany, proste nie?

chrum

bamc

Od: 2002-10-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2003-12-30 19:53:04

> jak beda zboty to beda bany, proste nie?

Bany? LOL

Na ip czy na imię?

XMATbyQ

Od: 2003-08-13

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 19:54:52

a mi nie chodzi

tez mam xp i jest cos zrypane nie kapuje
na serverach pm gram normalnie....

CZŁOWIEK CZŁOWIEKA CZŁOWIEKIEM CZŁOWIECZY

Siedzę tu z rozdartym sercem, chciałem s_rać, a tylko pierdzę

Siedzę na kiblu, taki los; wys_ram tu meksykański sos. Postawię kloca na pięć cali, chyba mi dupy nie rozwali

Spróbuj wykorzystać naturalne otwory ciała

Zell

Od: 2002-06-12

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 21:47:11

na numer telefonu bamc

chrum

amir

Od: 2003-07-01

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-30 22:16:42

> Popieram - nie chce zeby tylko z tego powodu ze pb zmusza mnie do gry na 1.31 czy 1.30 ktos nazywal mnie lamka ...:P - przynajmniej 2 serwy sa juz stawiane bez pb - ale tylko na tdm ... moze choc na okres probny wylaczycie to dziadostwo panowie?

nastepny...

pb chcesz wylaczyc zeby ci potem zboty graly?
tak chce zeby zboty graly, bo i tak graja=]]]
ps. powiem ci amir ze sledze twoje posty na orgu i powiem ci ze 100x razy gorzej znasz sie na sprawach zwiazanych z q3 niz Ja, wiec nie kluc sie ze mna.
pss. ja jak ktos chce zebym mu udowodnil ze da sie wejsc aimbotem na server z wlaczonym pb to msg me na gadu.
nie chce sie klucic z kolejna osoba publicznie wiec powiem ci tylko 2 slowa: smieszny jestes

ognos

Od: 2002-04-15

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2003-12-31 01:14:04

> Wiem ze to nie zwiazane z tematem ale apeluje do adminow zeby zakladali serwery z wylaczonym punk busterem. DZIEKUJE!

wyloczonym? loooooooool chyba nie wiesz co mowisz...
edit: wiesz wogule do czego jest pb?

pragne zauwazyc ze praktycznie tylko w polsce na wiekszosci (prawie wszystkich) serverach jest pb on, natomiast zagranica praktycznie nie znajdziesz servera z pb on, to obrazuje jak byl uzywany zbot/wallhack zagranica, praktycznie wcale, a jak w polsce, tam tak jak w polsce nie bylo takiego problemu? :o

[b][white]ff/ognos[/color][/b]
www.generi.pl