ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

Co wiemy?

O]]]satan

Od: 2004-09-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-07-11 21:07:48

2 to "normalne" odliczanie

I AM THE GRAVES OF THE 80's

I AM THE RISEN DEAD

DESTROY THEIR MODERN METAL

AND BANG YOUR FUCKING HEAD

UH!

Bongo

Od: 2007-04-11

Ranga: Lightning Smasher

Dodano dnia: 2008-07-11 22:51:59

barb napisał:

>
> 2 to "normalne" odliczanie
>
Ja ustawiłem "0" i też timer "leci do przodu"

Nec Temere Nec Temide

Wolf

Od: 2003-07-20

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-12 00:50:52

Troche kulawo chodzi ten QL ;) gram co prawda na max detalach, ale w q3 przy takich ustawieniach jest srednio 100 fps wiecej (bez limitu). Ciezko znalezc mape na ktorej mialbym stale 125 fps a na dm17 to juz w ogole kiespko bo spada nawet na 60 :D
hmm i troche buja mi sie ekran jak do mnie strzelaja, ktos wie jaka jest komenda zeby to wylaczyc?

O]]]satan

Od: 2004-09-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-07-12 06:26:27

cg_kickscale 0

I AM THE GRAVES OF THE 80's

I AM THE RISEN DEAD

DESTROY THEIR MODERN METAL

AND BANG YOUR FUCKING HEAD

UH!

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-07-12 09:57:32

Cytat z posta - autor: barb
>
> cg_kickscale 0
>
ile ja komend do tego ql nie znałem? muszę chyba poświęcić wieczór na szperanie w archiwach tamtejszych forów
anyway, macie może jeszcze jakieś inne komendy czyniące tę grę chociaż minimalnie bardziej podobną do cpma? z góry pięknie wszystkim dziękuję!

Grumx

Gravatar

Od: 2008-07-10

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-12 10:54:40

:)
calkiem sympatycznie sie gra...
odziwo o wiele dynamiczniej niz w q3. Chwala im za to.

Mav_8217

Od: 2003-01-06

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-07-12 16:57:55

Grumx napisał:

>
> odziwo o wiele dynamiczniej niz w q3. Chwala im za to.
>
co to, to nie :P

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2008-07-12 17:03:25

ja takze odnosze wrazenie, ze QL jest o wiele szybszy i bardziej dynamiczny, powiedzial bym nawet elastyczniejszy niz vq3.

O]]]satan

Od: 2004-09-03

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-07-12 22:06:04

takie latanie od armora do armora i czasem do mh, z przeplatajacymi sie smiesznymi railami. faktycznie bardziej elastyczne niz q3. juz nie wspomne o kiepskich mapach i tej smiesznej zmianie itemow na tourney7 po wielkiem tescie po ktorym ta mapa stala sie w ogole niegrywalna. jezeli nadal ma to tak wygladac to ja chyba podziekuje

I AM THE GRAVES OF THE 80's

I AM THE RISEN DEAD

DESTROY THEIR MODERN METAL

AND BANG YOUR FUCKING HEAD

UH!

adam-the-great

Gravatar

Od: 2004-05-03

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-07-13 15:43:29

> Nowe info !
>
>
> 1. Popatrzcie na changelog od Cpma i odnajdujcie (id bug) : 90% tego jest naprawione [](//htmlarea/images/smiles/14.gif)
>
> 2. Będą custom mapy i to @#$% KAŻDY SERWER NA TEJ ZIEMI BĘDZIE JE MIAŁ ! Również mapperzy będą jako "Team"
>
> 3. Nowe funkcje są dodawane powoli aby nie robić z QL kolejnego noghosta z 3242348792784192 trilonem opcji!
>
> 4. Będą serwery w każdym kraju ale chyba będzie ograniczona ingerencja.
>
>
ad3. Obawiam się, ze juz zrobili z QL "noghosta z 3242348792784192 trilonem opcji"
nie przegladalem wszystkich komend, ale jestem ciekaw, co kierowalo ID kiedy tworzyli opcje g_knockback_*. I takim oto sposobem, g_knockback_mg 100 pozwala nam na wysylanie przeciwnikow w kosmos za pomocą mg :)

aiken

Od: 2002-04-02

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-07-14 10:09:17

aiken napisał:

>
> Cytat z posta - autor: RauL
> >
> > no i konta poleciały. jest takze nowy update.
> >
> bez ku*a jaj! 3 zaproszenia na 3 rozne maile juz od 2 miesiecy i dalej ku*a nic!!! :/
>
w koncu dostalem i to 2 :D

RauL

Od: 2003-09-15

Ranga: Quad Damager

kos

Od: 2003-03-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-07-21 14:02:36


Na tym filmiku zarządanie q3 ze strony web wygląda inaczej niż w becie, widze też jakieś gry rankingowe będę i jakies skill upy?:D ciekawe czemu tego w becie nie ma ;> nie chcą pokazać wszystkiego czy też im to nie działa ;>

^^

THRAWN

Od: 2003-05-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-21 19:22:42

ja sie tego spodziewałem bo tak miało być! (wspominano ze to tylko dla testerów lpjałt) to co masz na testach to jest to co chciano wam dać/pokazać  zebyscie  mogli 'jakos' grac ;]


**#qlpickup.pl #team-poland.ql #c4-boom

ZAPRASZA**

bxq

Gravatar

Od: 2008-07-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-21 19:39:42

zazdrościsz xD

THRAWN

Od: 2003-05-24

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-22 23:51:24

jako 1szy Polak co dostał QL ? nie sądze :P


**#qlpickup.pl #team-poland.ql #c4-boom

ZAPRASZA**

bxq

Gravatar

Od: 2008-07-21

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-07-23 02:38:12

pierwszy? :D nie no gratuliren ja dostalem na poczatku miesiaca :P

lysy_rdm

Gravatar

Od: 2008-05-11

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-08-19 13:31:41

ktos pisal ze nie bedzie ca a jednak jest i insta tez

kos

Od: 2003-03-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-08-19 17:28:47

brakuje tylko GTV, nowych map i promoda ;>

^^

PawUloN

Od: 2007-08-21

Ranga: Shotgun Killer

Dodano dnia: 2008-08-19 22:58:48

I freeza, dla graczy z 1.16 (ja!) :P

xe0n.

Od: 2008-04-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-08-21 14:20:11

Cytat z posta - autor: kos
>
> brakuje tylko GTV, nowych map i promoda ;>
>

A wiadomo coś czy GTV w ogóle w planach jest?...

? ;>

fejk.

Od: 2007-09-19

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-08-21 16:07:00

narazie to jest dopiero beta wiec po h sie spinacie z tym gtv

kos

Od: 2003-03-01

Ranga: Rail Master

Dodano dnia: 2008-08-21 16:38:30

Cytat z posta - autor: xe0n.
>
> Cytat z posta - autor: kos
> >
> > brakuje tylko GTV, nowych map i promoda ;>
> >
>
>
>
>
>
> A wiadomo coś czy GTV w ogóle w planach jest?...
>

powiedziałem tylko czego mi brakuje w tej gierce, właściwie najbardziej to nowych, dobrych mapek.

ta beta dopier a już qcon był ;> i słyszałem coś o jeszcze jednym turnieju, który jest w trakcie organizacji lub już był, nie jestem pewien. gtv powinno być ;d

^^

Luxxx

Gravatar

Od: 2008-06-28

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-08-22 14:55:25

Mam pytanie ,czy podczas zakładania konta beta dostaje sie dwa emaile ,jeden jako zaproszenie z kodem potrzebnym do zalogowania a drugi z Activation Code ?

sqra

Od: 2007-10-04

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-08-22 16:26:56

1 email jako zaproszenie

2 email z Activation link - Activation Code

3 email z verification link - verification code