ORG

quake.net.pl » Polskie Centrum Quake od 1998 roku



Wersja: Jasna / Ciemna

..:: Skrypty ::..

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-01-31 23:43:30

chyba tego nie bylo, a wiaze ie z jednym skrypem wiec pytam:
jaka komende musze wpisac zeby po kjazdym wbitym na mnie fragu automatycznie wyswietlal sie usmiech? o vstr smile juz czytalem tylko nie wiem jaka komenda i jak to ze soba polaczyc

Alizée... ;* i'm the only one #01

enjoy

Od: 2003-01-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-02-03 12:44:06

a gdzie czytales o tym vstr smile, bo mi sie wydaje ze nie da sie puszczac automatycznych tekstow :F

Better to die for something, than live for nothing.
I was in the wrong place

quakelive.plfoo-clan

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-03 18:46:28

o vstr smile tutaj chyba czytalem... i pomyslalem sobie ze jesli da sie zrobic tak zeby po kazdym meczyku screen sie automatycznie robil to moze po fragu automatycznie puszczalo text...

Alizée... ;* i'm the only one #01

enjoy

Od: 2003-01-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-02-03 19:16:49

Orbb swietny pomysl :D
do skrina jest odpowiednia komenda, a do tych tekstow po fragu to nie slyszalem zeby byla - zdaje sie ze mozna to jakos pod linuxem zaprogramowac, ale sie nie wyznaje...

Better to die for something, than live for nothing.
I was in the wrong place

quakelive.plfoo-clan

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-03 20:45:49

no tak zbindowane to mam ale moje lenistwo wrzucilo mi do glowy ten pomysl:D

Alizée... ;* i'm the only one #01

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-07 17:21:16

a jakim bindem po fragu wywolana jest tabela? moze cos wypatentuje :D

Alizée... ;* i'm the only one #01

enjoy

Od: 2003-01-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-02-07 17:29:40

tabela po fragu nie jest wywolywana bindem

Better to die for something, than live for nothing.
I was in the wrong place

quakelive.plfoo-clan

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-07 18:04:11

wiec co jest wywolane? i czym ?:D moze da sie jakos zmodyfikowac .pk3? przeciez jak zostajesz zfragowany to wyswietla sei tablica score... tak? tak, wiec jest to czyms wywolane tak? tak, czyli jesli zostaje zfragowny i jakas komenda wywoluje tabele to mozna to i przerobic na say tylko musze wiedziec gdzie to jest a niekoniecznie umiem przeszukiwac q3:D i poprobowac troche...

Alizée... ;* i'm the only one #01

enjoy

Od: 2003-01-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-02-07 19:56:24

_D! napisał:

>
> czyli jesli zostaje zfragowny i jakas komenda wywoluje tabele
>
no ta, gdzies tam w kodzie gry jest komenda ktora wywoluje tabele po smierci, ale w cfg takiej komendy nie znajdziesz

Better to die for something, than live for nothing.
I was in the wrong place

quakelive.plfoo-clan

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-08 14:29:38

czyli gdzie? "gdzies tam" to troche nie spracyzowane:D da sie jakos dostac do tego?

Alizée... ;* i'm the only one #01

enjoy

Od: 2003-01-29

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2008-02-08 15:04:31

chyba sa dostepne kody zrodlowe q3 wiec pewnie mozna

Better to die for something, than live for nothing.
I was in the wrong place

quakelive.plfoo-clan

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-02-17 12:59:50

to bedzie ciezka sprawa dzieki pozdro

Alizée... ;* i'm the only one #01

kszksz

Od: 2007-10-10

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-12-02 18:19:33

zastanawiam sie jak zrobic zeby po wcisnieciu binda odpalalomi komende i odrazu text... przyklad:
wciskam 1 -popelniam samobojstwo jednoczesnie mowiac "bal blabla"

probowalem tak: /bind 1 kill;say blabla bla

i wyskakiwalo mi jedynie blabla bla po zatwierdzeniu w konsoli, a po wcisnieciu bindu tylko killa robilo...

Alizée... ;* i'm the only one #01

adam-the-great

Gravatar

Od: 2004-05-03

Ranga: Gauntlet Cutter

Dodano dnia: 2008-12-02 18:46:32

zabrakło cudzysłowia.

/bind 1 "kill;say umieram"

przodownikpracy

Od: 2002-07-09

Ranga: BFG Fragger

Dodano dnia: 2008-12-11 23:44:29

Cytat z posta - autor: _D!
> wiec co jest wywolane? i czym ?:D moze da sie jakos zmodyfikowac .pk3? przeciez jak zostajesz zfragowany to wyswietla sei tablica score... tak? tak, wiec jest to czyms wywolane tak? tak, czyli jesli zostaje zfragowny i jakas komenda wywoluje tabele to mozna to i przerobic na say tylko musze wiedziec gdzie to jest a niekoniecznie umiem przeszukiwac q3:D i poprobowac troche...

Jako się kiedyś rzekło, q3 pluje różne informacje na konsolę. Na windows podobno jest jakiś program, który potrafi ją czytać. W takim układzie wystarczy jeszcze dokonać obserwacji, że jeżeli linia będzie się zaczynać od '$nasz_nick ", to znaczy że umarliśmy. I na ten event można sobie odpalić jakieś zdarzenie.

Эй, диджей, давай, давай, делай, делай хорошо!

[w]sowa

Od: 2003-03-12

Ranga: Rocket Rider

Dodano dnia: 2009-03-14 19:04:33

Z racji, że pierwsza strona zawiła. Zapytam tak:

Jak w najłatwiejszy sposob ustawic kilka fov' na 1 przycisku ?

Przylad:

Naciskam Z -> Fov 110 / Naciskam ponownie Z -> fov 115 -> Naciskam 3 raz -> fov 120 -> i petla :)

_Vh

Od: 2003-05-21

Ranga: Quad Damager

Dodano dnia: 2009-03-14 19:55:46

łojoj, vstr jako hasło do goole'owania.

Odpatrz myk z zoomowaniem z cfg foxa: fojji.se (może być do QL) i użyj jednego vstra więcej.

Единый, могучий Советский Союз!

[w]sowa

Od: 2003-03-12

Ranga: Rocket Rider

Dodano dnia: 2009-03-15 02:22:22

_Vh napisał:
> łojoj, vstr jako hasło do goole'owania.
>
> Odpatrz myk z zoomowaniem z cfg foxa: fojji.se (może być do QL) i użyj jednego vstra więcej.
Dziękuję :) !

konsultantkapl

Gravatar

Od: 2021-04-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2021-04-26 13:37:03
Komentarz usunięty

konsultantkapl

Gravatar

Od: 2021-04-26

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2021-04-26 13:37:35
Komentarz usunięty

Dodik

Gravatar

Od: 2022-06-22

Ranga: Newbie

Dodano dnia: 2022-06-22 13:39:50
Komentarz usunięty